Raktár - Logisztika

A megfelelő terméket, a megfelelő időben, a megfelelő vevőhöz kiszállítani. Ez a logisztika definíciója, melynek megvalósítása elképzelhetetlen korszerű vonalkód vagy RFID alapú raktárirányítási és logisztikai megoldások nélkül. Számos kész, már sokszor bizonyított megoldással rendelkezünk. Minden rendszer testre szabható, így gyorsan és kockázatmentesen bevezethető az Ön vállalatánál.

Az Auto ID (vonalkód, RFID) megoldások nélkül maradéktalanul nem tudunk megfelelni a logisztika alapkövetelményének. A pontosság, gyorsaság, hatékonyság növelése a verseny azon területei, ahol folyamatosan fejleszteni kell a piacon maradás érdekében.

Vonalkód és RFID – hatékonyságnövelés a logisztikában

Egy jól működő raktár és logisztika üzemeltetése több részterület összhangján múlik. Az anyagmozgatási, tárolási, szállítási rendszerek fejlesztése és összehangolása mellett a hatékony IT támogatás is elengedhetetlen. A folyamatok irányítása és ellenőrzése csakis valós időben lehet hatékony. Az adatok bevitelének gyorsasága és precizitása az Auto ID technológiák alkalmazásával javítható.A vonalkód és RFID alkalmazása a raktári és logisztikai folyamatokban olyan eredményeket hoz, mely semmi mással nem érhető el.

Mobilitás – kontrollált folyamatok valós időben

A logisztika talán a legmobilabb iparág mind közül, hiszen az áruk mobilitását biztosítja. A folyamatosan mozgó áru jelenti a leghatékonyabb működést az ellátási láncban. Ennek a mozgásnak a felügyeletéhez hasonlóan mobil kiszolgáló rendszerek szükségesek. Minden feladatnak ott kell vezéreltnek lennie, minden adatnak ott kell rendelkezésre állnia, ahol az éppen keletkezik vagy szükség van rá. A mobil adatgyűjtők és mobil nyomtatók képesek “együtt mozogni” az áruval és lehetővé teszik, hogy a munkavégzés helyén végezzük el a szükséges munkát. Az adatok így valósidejűek lesznek, a feldolgozás azonnali, így nem “fékezi” a szükséges adminisztráció az áru mozgását.

Ajánlatkérés