Rendezvény menedzsment

A rendezvények sikeres szervezése és lebonyolítása rengeteg feladatot jelent a rendező vállalatnak. Vonalkódos és RFID alapú megoldásaink segítséget jelentenek a regisztráció és a beléptetés korszerű, hatékony lebonyolításában.

Az informatikai háttérrendszerek nyilvántartanak minden, a sikeres lebonyolításhoz szükséges információt. Segítenek megelőzni az esetleges visszaéléseket, gyors és egyszerű beléptetést tesznek lehetővé vonalkód vagy RFID alapon.

Alacsony beruházási érték

A rendezvény menedzsment rendszereink többsége bérelhető egy-egy rendezvény idejére, így nincs szükség drága informatikai eszközök és szoftverek beszerzésére.

Kinek ajánljuk a rendezvény menedzsment megoldásainkat?

Állandó telepítéssel

Kulturális és sport rendezvényhelyszínek üzemeltetőinek (stadion, kalandpark, kulturális szolgáltató centrumok, kiállítási helyszínek üzemeltetői, konferencia helyszínek)

Eseti telepítéssel (bérleti konstrukció)

  • nagyobb létszámú vállalati rendezvények
  • szezonális rendezvények és sportesemények (repülőnap, motorsport rendezvények, szabadtéri sportesemények, konferenciák stb.)

Az eseti rendezvények lebonyolításához a teljes infrastruktúra (hálózat, szerverek, számítógépek, mobil adatgyűjtők) bérelhetők, így nincs egyszeri beruházási költség.

Ajánlatkérés