Getac V110 2in1 ipari laptop

 • CPU: Intel Core i7-4600U 2.1 GHz, Intel Core i5-4300U 1.9 GHz
 • 4GB DDR3L RAM (bővíthető 8GB)
 • Operációs rendszer: Windows 7 Pro, Windows 7 Pro
 • 11,6″ TFT LCD HD (1366×768 pixel)
 • Interfész: RS-232, RJ-45, USB, 24 pin (opcionális: GPS, WLAN, WWAN
 • IP65 tokozás, -20°C – 50°C
 • Esési tolerancia: ellenáll 1.8 m magasból betonra történő esésnek
 • Biztonság: Intel vPro Technology, TPM 1.2, NIST BIOS
 • Opcionális: 13.56 MHz RFID, érintés nélküli intelligens kártyaolvasó
 • Opcionális: HD webcam
 • Gyártói jótállás: 3 év
részletes leírás Árajánlatot kérek

Adatlap

pdf letöltés

Getac V110 2in1 ipari laptop

 

Az ötödik generációs Getac V110 teljesen robusztus laptop, amely nagyméretű, 11,6” szélesképernyős kijelzővel rendelkezik, mindezt vékony és könnyű kivitelben. A V110 ipari laptopot kompromisszumok nélküli teljesítményéhez jellemzi, amit többek között egy hatalmas 8. generációs Intel® Core ™ processzor, valamint a flash tárolás biztosít. Getac V110 egy mozdulattal átalakítható tabletté is.

 

Getac V110 LumiBond®  technológiával

 

A V110 nagyméretű, 11,6” kijelzővel rendelkezik, amely a LumiBond® 2.0 technológiát használja a hihetetlen tisztaság érdekében. Kiválóan használható mind beltéren, mind pedig kültéren akár közvetlen napfényben is.

A V110 maximálisan kihasználja a forradalmian új LumiBond 2.0 érintőképernyő-technológiát, amely a kijelző üvegét az érintőképernyővel és az LCD-vel köti össze, ami olyan megjelenítést hoz létre, amelyen a színek élesebbek, mint bármely más robusztus laptop képernyőjén. Négy speciális érintési módot tartalmaz (érintés, kesztyű vagy toll mód, valamint opcionális digitalizáló mód). A mellékelt keményvégű ceruza lehetővé teszi az aláírások rögzítését, valamint a rajzok, térképek vagy űrlapok esetében a szabad jegyzetelést.

 

Dupla akkumulátor a korlátlan energiaellátás érdekében

 

A V110 egyedi, cserélhető, „dupla akkumulátor” kialakítása lehetővé teszi a végtelen, megszakítás nélküli üzemmódot. Ez azt jelenti, hogy bármikor eltávolíthatja a két újratölthető akkumulátor egyikét, és kicserélheti egy másik, feltöltött akkumulátorra anélkül, hogy leállítaná az alkalmazásokat vagy a Windows operációs rendszert.

 

Getac V110 ipari laptop teljes méretű billentyűzettel

 

A Getac V110 teljes méretű, vízálló membrán billentyűzettel rendelkezik. 88 szabványos méretű, „sziget stílusú” független gombja páratlan prémium érzetet és fokozott tartósságot biztosít. A V110 billentyűzete 56% -kal nagyobb, mint a Toughbook CF-19 billentyűzete, így a billentyűzet a szokásoshoz hasonló módon használható. A vörös háttérvilágítás csökkenti a szem igénybevételét, így segít csökkenteni a fáradtságot.

 

Ipari laptop túlélésre tervezve

 

A masszívan robusztus V110 ipari laptopot a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával építették. A V110 fő vázszerkezete magnézium ötvözetből precíziós eljárással öntött szerkezet. A magnézium ötvözet egy hihetetlenül erős szerkezeti fém, ami egyúttal a világ egyik legkönnyebb súlyú, mégis elképesztően masszív anyaga. Ezt kombinálta a Getac egy fejlett, robusztus polimerrel a kevésbé sérülékeny területeken. Gumírozott abszorpciós polimer borítás védi az értékes elektronikai alkatrészeket a legsérülékenyebb pontokon.

Ajánlatkérés

Írjon nekünk!