Zebra MC3330R / MC3390R RFID adatgyűjtő

  • UHF RFID
  • IP54 tokozás
  • Esésési tolerancia: ellenáll 1,5 m magasból történő esésnek
  • CPU: Qualcomm 8056 1,8GHz
  • Operációs rendszer: Android 7.0, GMS: worldwide
  • Memória: 4GB/32GB
  • 1D és 2D kódokat, valamint UHF RFID-t olvas
  • 802.11n/ac, WMM-PS, WMM-AC, PMF, WIFI direct, WPS, Voice enterprise
  • Bluetooth, USB 2.0, WLAN
  • Gyártói jótállás: 1 év
részletes leírás Árajánlatot kérek

Adatlap

pdf letöltés

Zebra MC330R / MC3390R RFID olvasó

 

Az MC3330R RFID kézi RFID adatgyűjtő több kényelmet, nagyobb sebességet, egyszerűbb kezelhetőséget, valamint pontosságot biztosít az RFID alkalmazásokhoz. A kiváló RFID olvasási teljesítmény és az RFID olvasó érzékenysége lehetővé teszi a villámgyors és pontos rögzítést még a legnagyobb kihívást jelentő RFID címkék számára is.

Az MC3330R a maximális rendelkezésre állás érdekében van megtervezve, mégis könnyű, és a megfelelő ergonómiával a napi kényelmet szolgálja. A nagy érintőképernyő, a fizikai billentyűzet és az Android OS intuitív és rugalmas platformot biztosít.

 

RFID és vonalkód olvasás egy eszközzel

 

Az MC3390R RFID adatgyűjtő eszközök használatával a felhasználóknak nem kell több eszközzel zsonglőrködniük az RFID-címkék és vonalkódok rögzítésénél. Az MC3390R képes mindkettőt olvasni. Választhat a standard hatótávolságú szkennelés vagy az extra nagy hatótávolságú szkennelés közül, amely 1D / 2D vonalkódokat képes rögzíteni 7,62 cm-től egészen 12,4 m-ig. A nagy kapacitású, cserélhető PowerPrecision + akkumulátor több mint öt órás munkavégzést biztosít töltés nélkül.

 

Rugalmas fejlesztőeszközök

 

Leegyszerűsítheti a teljes flotta megújítását az EMDK és az RFID SDK-val. Az MC3330R és az MC3390R ugyanazt az RFID szoftverfejlesztő készletet használja, mint a többi Zebra kézi RFID olvasó. Az EMDK egyszerűsíti a vállalati alkalmazások tervezését a gyorsabb, költséghatékonyabb fejlesztési ciklusokhoz. Az RFID SDK lehetővé teszi az RF33XX alkalmazások használatát, amelyeket az MC3390R, vagy más Zebra RFID olvasókhoz fejlesztettek ki.

 

RFID adatgyűjtő ipari környezetbe

 

Az MC3330R valamint az MC3390R robusztus és kemény mindennapi igénybevételre készült, IP54 tokozással, hogy védelmet nyújtson a fröccsenő víz és a por ellen. A Corning Gorilla Glass érintőpanel maximális karcállósággal rendelkezik. Az MC3330R és MC3390R továbbra is a kategóriájának az egyik legkönnyebb UHF RFID olvasója, ami egykezes használathoz készült. Nem számít, hogy a  munkavállalók jobb-, vagy akár balkezesek, mindkét használati módhoz ergonómikus a kialakítása.

Ajánlatkérés

Írjon nekünk!