Ilyen volt a 2024-es Siemens Innovation Tour a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Ilyen volt a 2024-es Siemens Innovation Tour

Ilyen volt a 2024-es Siemens Innovation Tour
2024. május. 24., 13:27 A Smartindy Kft idén is aktívan részt vett a Siemens által három helyszínen, Debrecenben, Győrben és Budapesten megrendezett Innovation Tour rendezvénysorozaton.
Ilyen volt a 2024-es Siemens Innovation Tour című hír illusztrációja

A rendezvény célja, hogy bemutassa a Siemens termékinnovációit, legújabb megoldásait és szolgáltatásait, különös tekintettel a digitalizáció aktuális trendjeire, a kiberbiztonság kérdéseire, a prediktív karbantartás előnyeire, valamint a fenntarthatóságot és energiamenedzsmentet támogató szoftverekre és hardveres újdonságokra.

A Smartindy az RTLS (Real-Time Location System) rendszer szoftveres megoldását kínálja, amelyet a Siemens magas minőségű hardvereivel egészítünk ki. Ez az együttműködés lehetővé teszi számunkra, hogy a legújabb technológiákat ötvözzük a legjobb hardveres megoldásokkal.

Kiállítóként egy demó program segítségével mutattuk be az RTLS rendszer működését. A Siemens hardverei (központi rendszer, antennák és aktív RFID tagek) segítségével szemléltettük, hogyan követhetünk nyomon valós időben eszközöket, járműveket, munkadarabot, stb. növelve ezzel a hatékonyságot és biztonságot.

Az RTLS rendszerünk és a Siemens hardverek kombinációja valóban új távlatokat nyit a vállalatok számára, lehetővé téve a pontosabb és hatékonyabb működést. A Smartindy elkötelezett amellett, hogy a legmodernebb technológiákat biztosítsa ügyfelei számára, és az Innovation Tour tökéletes alkalom volt arra, hogy bemutassuk ezeket a nagyközönség számára.

RTLS rendszerünkről IDE kattintva tudhatsz meg többet.

Néhány fotó a rendezvényekről:

Cikk lábléc