Karrier

A Smartindy Kft. előremutató iparági megoldásai és teljesítménye mögött a munkatársaink innovatív gondolkodása és lelkesedése áll. Munkatársaink azok, akik számunkra a legnagyobb értéket képviselik a cégünk életében. Légy részese a fejlődésnek és sikereinknek! Építs karriert velünk!

 

Mi fog történni, miután elküldted a jelentkezésed?

  • Rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon.
  • Gyors visszajelzést adunk mindenkinek, aki elküldi a jelentkezését még akkor is, ha nem őt találjuk a legideálisabb jelöltnek.
  • Amennyiben a jelentkezésed alapján úgy ítéljük meg, hogy kellő kompetenciával rendelkezel a pozíció betöltéséhez, valamint úgy látjuk, hogy te is megtalálnád a számításaidat a csapatunkban hosszútávon: egy rövid telefonos interjút követően behívunk egy kötetlen stílusú bemutatkozó beszélgetésre az irodánkba.

 

Mi fog történni, miután munkába állsz?

  • A pozíciónak megfelelő elméleti és gyakorlati képzést biztosítunk.
  • Mentort jelölünk ki számodra, aki segíti a beilleszkedése és bizalommal fordulhatsz hozzá, ha kérdésed van a munkáddal kapcsolatban.
  • A betanulási folyamat előrehaladásának megfelelően alakítjuk az elvárásainkat feléd.
  • Folyamatos képzést biztosítunk számodra a későbbiekben is, hogy folyamatosan fejlődhess az egyéni céljaid elérése érdekében.

Aktuális pozícióink

Ajánlatkérés

Küldés folyamatban.

Kérjük, várjon...

Névváltozás

Üdvözli Önt a megújult Vonalkód Centrum!

Infografika - A Vonalkód Centrum és a Smartindy fejlődési lépcsői nevezetes évszámokkal

A megújult, több mint 20 éves szakmai tapsztalattal rendelkező Vonalkód Centrum 2019 óta Smartindy néven áll a rendelkezésére.

Itt olvashat bővebben arról, miért változtattuk meg a nevünket és lett a Vonalkód Centrumból Smartindy, vagy az ablak bezárásával folytathatja a böngészést a megújult weboldalunkon.