Mit jelentenek a weboldalunkon található, új kis piktogramok? a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Mit jelentenek a weboldalunkon található, új kis piktogramok?

Mit jelentenek a weboldalunkon található, új kis piktogramok?
2022. november. 29., 10:29 Sokatoknak feltűnhetett már, hogy termékeink, szolgáltatásaink mellett nemrég feltűntek kis zöld ikonok. Nagyvonalakban azt fejezik ki, miért érdemes a Smartindy mellett dönteni, ha bizonyos termékre vagy szolgáltatásra van szükséged.
Mit jelentenek a weboldalunkon található, új kis piktogramok? című hír illusztrációja

Hosszabban kifejtve:

Mi, a Smartindy munkatársai szakmai tudásunkkal, tapasztalatainkkal, képességeinkkel és emberi hozzáállásunkkal igyekszünk a cég legfőbb értékeit közvetíteni. Mindig is fontos célkitűzés volt és lesz számunkra, hogy gyakorlatias és innovatív AUTO-ID és ipari digitalizációs megoldásokkal segítsük a fejlődni vágyó magyarországi vállalkozásokat a hatékonyabbá válásban, és piaci versenyképességük növelésében. 

Hosszútávú együttműködésre törekszünk partnereinkkel. Ez az együttműködés a rendszerfejlesztés, illetve az eszközök és működtető programok szállításán túl, magában foglalja a bevezetési szolgáltatásokat, igény szerinti üzemeltetési szolgáltatások nyújtását és az ajánlott hardverek karbantartását és javítását egyaránt. Filozófiánk szerint egy üzembe helyezett rendszer, vagy hardver eszközök leszállítása nem egy üzleti tranzakció lezárása, hanem egy partnerség kezdete ügyfeleinkkel. 

Mindemellett csak olyan terméket tartunk kínálatunkban, melyet alaposan megismertünk, annak működésével, minőségével és teljesítményével tisztában vagyunk. Fontosnak tartjuk ezt azért, hogy ügyfeleinknek a legjobbat ajánlhassuk, márkától függetlenül.

Szerettük volna például ezeket, illetve más egyéb előnyeinket ikonokká varázsolni és elhelyezni számodra a weboldalunkon, hogy termékek illetve szolgáltatások szerint csoportosítva láthasd, miért érdemes versenytársainkkal szemben bennünket, a Smartindy-t választani!

Minden ikonnak adtunk egy rövid megnevezést, hogy könnyebben értelmezhetők legyenek, de kattinthatók is, tehát ha kíváncsi vagy, a rövid cím mondanivalóján túl, milyen jelentéssel bír egy-egy piktogram, rákattintva bármikor további információhoz juthatsz.

Íme a jelenleg weboldalunkon látható összes ikon egy csokorba gyűjtve, kattintsatok bátran és fedezzétek fel a Smartindy előnyöket!

  

  

  

  

   

  

  

Cikk lábléc