Csapatépítő és családi hétvége Tihanyban

2021. szeptember. 27., 16:00 A Smartindy csapatépítő és családi hétvégén járt Tihanyban. Remek idő, jó hangulat és szívélyes, családias vendéglátás jellemezte ezt a szeptemberi hétvégét! Minden percét élveztük!
Csapatépítő és családi hétvége Tihanyban című hír illusztrációja

A mindennapjaink a legmodernebb, jövőbe mutató technológiák fejlesztéséről szólnak. A szabadidőnkben ezért szívesen foglalkozunk a hagyományos értékeink megismerésével. Ilyenkor jól esik lelassulni egy kicsit, átvenni a régi korok hangulatát.

Szeptember 24-26. között csapatépítésen és családi hétvégén vettünk részt a történelmi The Houses Of History Tihany — Anno 1830 több, mint 190 éves történelmi falai között Tihanyban.

Az időjárás is a Smartindy pártját fogta, mert ritka szép, napsütéses kora őszi időnk volt. A szállásadóink mindent megtettek a cégünk filozófiájához illeszkedő családias hangulat megteremtéséért, így a hangulatos programok és csapatépítés mellett jókat tudtunk beszélgetni az előttünk álló kihívásokról is!

Ebbe a hosszú hétvégébe rengeteg programot és élményt sikerült «belesűríteni», a jó kedélyű borozástól a grillezésen át a sétahajózásig! Külön öröm, hogy a családias hangulatot családjaink jelenléte is erősítette!

Élveztük minden percét és már alig várjuk a következő csapatépítő alkalmat!

 

 

 

Ajánlatkérés

Küldés folyamatban.

Kérjük, várjon...

Névváltozás

Üdvözli Önt a megújult Vonalkód Centrum!

Infografika - A Vonalkód Centrum és a Smartindy fejlődési lépcsői nevezetes évszámokkal

A megújult, több mint 20 éves szakmai tapsztalattal rendelkező Vonalkód Centrum 2019 óta Smartindy néven áll a rendelkezésére.

Itt olvashat bővebben arról, miért változtattuk meg a nevünket és lett a Vonalkód Centrumból Smartindy, vagy az ablak bezárásával folytathatja a böngészést a megújult weboldalunkon.