Iratkozzatok fel YouTube csatornánkra! a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Iratkozzatok fel YouTube csatornánkra!

Iratkozzatok fel YouTube csatornánkra!
2022. szeptember. 14., 14:42 Ha elsők között szeretnétek megtekinteni legújabb videóinkat, mindenképpen megéri!
Iratkozzatok fel YouTube csatornánkra! című hír illusztrációja

Facebook és LinkedIn oldalainkon rendszeresen posztolunk Ipar 4.0, IoT és Auto-ID témákban, azonban ezeken a felületeken nincs elegendő terünk, hogy bizonyos témákról bővebben, részleteire bontva tudjunk információt átadni. Erre leginkább a blog formátumot tartjuk megfelelőnek, illetve a YouTube platformot. A YouTube egyik legnagyobb előnye, hogy a videók segítségével akár már pár perc alatt is rengeteg ismeretet tudunk megosztani veletek.

Megoldásaink mellett szeretnénk bemutatni az aktuális újdonságokat, termék összehasonlításokat, illetve olyan hasznos, gyors videókat is, amelyek megkönnyíthetik a mindennapjaitokat.

Az egész csapatunk nagyon élvezi ezt az új kihívást, a forgatási napok különösen jó hangulatban telnek. Egyre több ötlet merül fel, miket szeretnénk leforgatni és feltölteni a csatornánkra.

 

Készült már videó többek között Citizen címkenyomtató beüzemeléséről, címke tervezésről Loftware NiceLabel designerrel (a driver telepítéstől, első etikettünk elmentéséig), arról miként tudunk Zebra asztali címkenyomtatót mobilnyomtatóként használni, emellett Urovo portfólió bemutató is készült már. Tehát már most érdemes ellátogatni a csatornánkra és még mennyi mindennel készülünk! :) 

 

Látogassátok meg a Smartindy YouTube csatornát! KATT!

 

Cikk lábléc