Megjelent a Zebra új, ipari UHF RFID olvasója, az RFD90 a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Megjelent a Zebra új, ipari UHF RFID olvasója, az RFD90

Megjelent a Zebra új, ipari UHF RFID olvasója, az RFD90
2022. március. 29., 14:11 Napjainkban a gyártási, szállítási és logisztikai területekre nagy nyomás nehezedik, időről-időre egyre nagyobb árumennyiségek szállítására van szükség, egységnyi idő alatt. Ezáltal rendkívül fontossá vált, hogy a hatékonyság és termelékenység növelését, egyre korszerűbb, gyorsabb és pontosabb rádiófrekvenciás (RFID) megoldásokkal, eszközökkel támogassuk.
Megjelent a Zebra új, ipari UHF RFID olvasója, az RFD90 című hír illusztrációja

A Zebra új, ipari UHF RFID olvasója, az RFD90 pontosan ezt a nyomást hivatott enyhíteni, a készletkezelési munkafolyamatok optimalizálásával. A gördülékenyebb munkavégzést ergonomikus kialakításával segíti, amely a munkavállalók kényelmét és termelékenységét szolgálja, az egész napos munkavégzés terhelésének csökkentésével. A megnövelt kapacitású PowerPrecision+ Li-Ion akkumulátor biztosítja a teljes munkaidős üzemelést.

A pontosabb készletkezelés érdekében az RFD90 iparágvezető olvasási teljesítménnyel rendelkezik, ez több, mint 1300 UHF RFID tag/másodperc olvasási sebességet jelent, az RFD9030 modell esetében 6,7m, az RFD9090 esetében pedig 22,9m maximális olvasási tartományban. Választható standard vagy nagy hatótávolságú 1D/2D kódokat azonosító vonalkódolvasóval is. 

 

A Zebra RFD90 ipari RFID olvasó nagyszerű választás, ha szeretnénk lépést tartani a mobil adatgyűjtés folyamatos fejlődésével is. Exkluzív eConnexTM, Bluetooth 5.3 és az NFC párosítási lehetőségekkel leegyszerűsíti a Zebra TC sorozatú ipari mobiltelefonokkal, PDA-kal, vagy egyéb okos eszközökkel történő adatkapcsolat létesítését, függetlenül annak operációs rendszerétől (Android/iOS). Emellett az eszköz a jelenleg legfejlettebb, integrált Wi-Fi 6 kommunikációval érhető el.

A Zebra az eszköz ipari védelméről sem feledkezett meg. IP65/IP67 tanúsítvány jelzi a tokozás víz és por behatolása elleni védelmét és a készülék ellenáll akár többszöri 1,8m magasból betonra történő leejtésnek is.

A termék elérhetőségéről érdeklődjön értékesítő kollégáinknál, a weboldal fejlécében található elérhetőségeken.

Cikk lábléc