Brother SPS termékek hivatalos szervizpartnere a Smartindy a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Brother SPS termékek hivatalos szervizpartnere a Smartindy

Brother SPS termékek hivatalos szervizpartnere a Smartindy
2024. május. 28., 14:08 Örömmel jelentjük be, hogy a Brother CEE GmbH Magyarországi Kereskedelmi Képviseletének szervezésében megtartott Brother SPS szerviztanfolyamot Mihalusz Gyula szerviz technikus kollégánk sikeresen elvégezte, így a Smartindy a Brother SPS termékek hivatalos szervizpartnere lett.
Brother SPS termékek hivatalos szervizpartnere a Smartindy című hír illusztrációja

Ezzel az együttműködéssel új szintre emeljük a Brother címkenyomtatók szervizelését, még magasabb színvonalú és kibővített szolgáltatásokat nyújtva ügyfeleinknek.

Miért fontos ez az együttműködés?

A Brother SPS termékek – köztük az asztali és ipari jellegű címkenyomtatók – megbízhatóságukról és kiváló minőségükről ismertek. Azonban még a legjobb eszközök is igényelhetnek időnként karbantartást és javítást. A Smartindy Kft, mint hivatalos szervizpartner, közvetlen hozzáférést kap a Brother eredeti alkatrészeihez és technikai támogatásához, így biztosítani tudjuk, hogy ügyfeleink a lehető legjobb szolgáltatást kapják.

Az ügyfelek előnyei

  1. Gyors és megbízható szerviz: A hivatalos partnerség révén gyorsabban és hatékonyabban tudjuk elvégezni a szükséges javításokat és karbantartásokat, minimalizálva az eszközök állásidejét.
  2. Eredeti alkatrészek: A Brother eredeti alkatrészeivel dolgozunk, ami garantálja az eszközök hosszú távú megbízhatóságát és teljesítményét.
  3. Szakképzett technikusok: Csapatunk képzett technikusokból áll, akik alaposan ismerik a Brother SPS termékeket, és a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtják.

Egy hivatalos szervizpartnerrel való együttműködés biztosítja, hogy a Brother címkenyomtatóid mindig a legjobb teljesítményt nyújtsák.

Szerviz kapcsolatfelvételi lehetőség: 

Smartindy – A Brother SPS termékek hivatalos szervizpartnere, ahol a megbízhatóság és a minőség találkozik.

Cikk lábléc