Újdonságok a Smartindy kínálatában – Innovatív hardver megoldások az Urovo-tól

2021. november. 11., 16:56 Örömmel jelentjük be termék palettánk bővülését, egy feltörekvő távol-keleti gyártó, az Urovo jóvoltából. A 2006-ban alapított cég termékeit a mai trendeknek megfelelő design, korszerű technikai megoldások és kiváló ár-érték arány jellemzi.
Újdonságok a Smartindy kínálatában – Innovatív hardver megoldások az Urovo-tól című hír illusztrációja

A kínálatunkba történő bevezetés előtt, természetesen volt lehetőségünk az általuk fejlesztett eszközök nagy részét tesztelni, minket meggyőztek! 


 
Európai kirendeltségeiknek köszönhetően a gyors ellátás biztosított, mind a termékek, mind a kiegészítők és az esetlegesen szükséges szerviz alkatrészek tekintetében. Eszközeik üzemeltetését hatékony terméktámogatással segítik.  
 
Mostantól nálunk is elérhetővé válnak az általuk gyártott ipari mobiltelefonok, vonalkódos és RFID adatgyűjtők, viselhető terminálok és gyűrűszkennerek, ipari tabletek, mobil és asztali címkenyomtatók.


 
Az újdonságok folyamatosan kerülnek feltöltésre, érdemes figyelemmel követni weboldalunk kínálatát! 

 

 

 

 

 

 

Ajánlatkérés

Küldés folyamatban.

Kérjük, várjon...

Névváltozás

Üdvözli Önt a megújult Vonalkód Centrum!

Infografika - A Vonalkód Centrum és a Smartindy fejlődési lépcsői nevezetes évszámokkal

A megújult, több mint 20 éves szakmai tapsztalattal rendelkező Vonalkód Centrum 2019 óta Smartindy néven áll a rendelkezésére.

Itt olvashat bővebben arról, miért változtattuk meg a nevünket és lett a Vonalkód Centrumból Smartindy, vagy az ablak bezárásával folytathatja a böngészést a megújult weboldalunkon.