Smartindy Blog bejegzés oldal

Oldal fejléc

Casio ET-L10 ipari PDA - manöken lovagi páncélban

Casio ET-L10 ipari PDA - manöken lovagi páncélban

A jó munkaerő megtartása sok apró tényezőn múlik, ami különösen fontos szempont a mai, munkaerőhiányos időkben. Lehet-e jelentősége egy alapvetően IT szakterületre tartozó kiválasztási folyamat során ennek a szempontnak? Lehet bizony! A munkavállalói élmény sok apró összetevőn múlik, melynek része a vállalat által biztosított munkaeszközök minősége is.

Technikai értelemben ellentmondásnak tűnik, hogy egy robusztus kialakítású „harctéri eszköznek” egyben trendinek és vonzónak kell lennie. Valljuk be őszintén, ez eddig inkább a consumer piacra tervező mérnökök és dizájnerek terepe volt.

A Casio japán mérnökeinek nagy tapasztalata van a consumer eszközök tervezésében, gondoljunk csak a kiváló minőségű óráikra, fényképezőgépekre, vagy a sajnos Európában nem forgalmazott mobiltelefonjaikra. De vajon sikerült-e megismételniük azt a bravúrt az ipari megoldások részlegen dolgozóknak, amit a G-Shock órákkal egyszer már sikeresen megoldottak? Nevezetesen azt, hogy a Casio órák egyszerre strapabírók és divatos megjelenésűek is. Világszerte egész szubkultúra épült a gyűjtésükre, viselésükre.

Kiválóan alkalmas az egészségügyben való használatra is

Casio ET-L10 ipari PDA, a mobilterminálok G-Shockja

Miért kellene egy strapabíró ipari terminálnak úgy kinéznie, mint egy baltával faragott, idomtalan valaminek? A nagy tömeg, a nehézkes hordozhatóság, hatalmas gumibetétek ugyan erősítik az elpusztíthatatlanság érzetét, de nem adnak hozzá feltétlenül az ergonómiához vagy a munkavállalói élményhez. Alacsonyabb tömeggel, vékony kialakítással könnyebb együtt élni a mindennapokban.

A Casio ET-L10 ipari PDA tervezésénél a japán mérnökök ugyanazt a bravúrt ismételték meg, mint a G-Shock óráknál. Egy vonzó, divatos, trendi, de ennek ellenére fantasztikusan ellenálló tokba rejtették el a kimagasló technikai tartalmat, amely nagy teljesítményt biztosít.

A japán precizitás – melynek során európai szemmel szinte már zavarba ejtő aprólékossággal tökéletesítenek mindent – jótékony hatással van a megbízhatóságra. Több, mint tíz éves üzemeltetési tapasztalat mondatja velünk, hogy a Casio ipari PDA-k esetén a meghibásodási ráta töredéke az iparági átlagnak.

Hatalmas kijelző, igényes kamera, ujjlenyomat olvasó – mi kellhet még?

A műszaki paramétereket böngészve azt gondolhatnánk, hogy valamelyik mobil gyártó legújabb termékéről van szó. Nem, ez egy ízig-vérig vállalati igényekre szabott, ipari PDA!

Funkcióit tekintve egy teljes értékű, Android alapú, 4G LTE mobiltelefon, amelyen a munkavállalók navigálhatnak, képeket készíthetnek, e-maileket olvashatnak. A beépített 2D vonalkódolvasóval ugyanakkor leltározhatnak, csomagot kézbesíthetnek, vagy akár rendeléseket vehetnek fel. Munkavégzésre lett optimalizálva, mégis jó érzés kézbe venni, jó érzés elővenni társaságban is!

Hatalmas kijelző, igényes kamera, ujjlenyomat olvasó – mi kellhet még?
Casio ET-L10 különféle alkalmazásai

Rendben, örülnek a munkatársak. De mit kap a vállalat?

A japán minőségen, az alacsony TCO-n, a nagyon kedvező ár-érték arányon, a professzionális terméktámogatáson, vállalati szintű adatbiztonságon és könnyű integrálhatóságon kívül?

Nézzük csak...

Boldog és elégedett munkavállalókat, akik büszkék arra, hogy a vállalatuk fontosnak tartja az elégedettségüket és jólétüket. Egész nap munkát végezni sokkal felemelőbb egy trendi, könnyű, jól kezelhető eszközön, mint egy nehézkes és ormótlan ipari PDA-n.

Ráadásul a Casio ET-L10 mobilterminál minden tekintetben jó választás! Boldog lesz a felhasználó, kevés munkát ad az IT osztálynak, elégedett lesz a gazdasági vezető. Végeredményben hatékonyabb lesz a vállalat!

 

 

Cikk lábléc