Casio ET-L10 ipari PDA - manöken lovagi páncélban

A jó munkaerő megtartása sok apró tényezőn múlik, ami különösen fontos szempont a mai, munkaerőhiányos időkben. Lehet-e jelentősége egy alapvetően IT szakterületre tartozó kiválasztási folyamat során ennek a szempontnak? Lehet bizony! A munkavállalói élmény sok apró összetevőn múlik, melynek része a vállalat által biztosított munkaeszközök minősége is.

Technikai értelemben ellentmondásnak tűnik, hogy egy robusztus kialakítású „harctéri eszköznek” egyben trendinek és vonzónak kell lennie. Valljuk be őszintén, ez eddig inkább a consumer piacra tervező mérnökök és dizájnerek terepe volt.

A Casio japán mérnökeinek nagy tapasztalata van a consumer eszközök tervezésében, gondoljunk csak a kiváló minőségű óráikra, fényképezőgépekre, vagy a sajnos Európában nem forgalmazott mobiltelefonjaikra. De vajon sikerült-e megismételniük azt a bravúrt az ipari megoldások részlegen dolgozóknak, amit a G-Shock órákkal egyszer már sikeresen megoldottak? Nevezetesen azt, hogy a Casio órák egyszerre strapabírók és divatos megjelenésűek is. Világszerte egész szubkultúra épült a gyűjtésükre, viselésükre.

Kiválóan alkalmas az egészségügyben való használatra is

Casio ET-L10 ipari PDA, a mobilterminálok G-Shockja

Miért kellene egy strapabíró ipari terminálnak úgy kinéznie, mint egy baltával faragott, idomtalan valaminek? A nagy tömeg, a nehézkes hordozhatóság, hatalmas gumibetétek ugyan erősítik az elpusztíthatatlanság érzetét, de nem adnak hozzá feltétlenül az ergonómiához vagy a munkavállalói élményhez. Alacsonyabb tömeggel, vékony kialakítással könnyebb együtt élni a mindennapokban.

A Casio ET-L10 ipari PDA tervezésénél a japán mérnökök ugyanazt a bravúrt ismételték meg, mint a G-Shock óráknál. Egy vonzó, divatos, trendi, de ennek ellenére fantasztikusan ellenálló tokba rejtették el a kimagasló technikai tartalmat, amely nagy teljesítményt biztosít.

A japán precizitás – melynek során európai szemmel szinte már zavarba ejtő aprólékossággal tökéletesítenek mindent – jótékony hatással van a megbízhatóságra. Több, mint tíz éves üzemeltetési tapasztalat mondatja velünk, hogy a Casio ipari PDA-k esetén a meghibásodási ráta töredéke az iparági átlagnak.

Hatalmas kijelző, igényes kamera, ujjlenyomat olvasó – mi kellhet még?

A műszaki paramétereket böngészve azt gondolhatnánk, hogy valamelyik mobil gyártó legújabb termékéről van szó. Nem, ez egy ízig-vérig vállalati igényekre szabott, ipari PDA!

Funkcióit tekintve egy teljes értékű, Android alapú, 4G LTE mobiltelefon, amelyen a munkavállalók navigálhatnak, képeket készíthetnek, e-maileket olvashatnak. A beépített 2D vonalkódolvasóval ugyanakkor leltározhatnak, csomagot kézbesíthetnek, vagy akár rendeléseket vehetnek fel. Munkavégzésre lett optimalizálva, mégis jó érzés kézbe venni, jó érzés elővenni társaságban is!

 

Rendben, örülnek a munkatársak. De mit kap a vállalat?

A japán minőségen, az alacsony TCO-n, a nagyon kedvező ár-érték arányon, a professzionális terméktámogatáson, vállalati szintű adatbiztonságon és könnyű integrálhatóságon kívül?

Nézzük csak...

Boldog és elégedett munkavállalókat, akik büszkék arra, hogy a vállalatuk fontosnak tartja az elégedettségüket és jólétüket. Egész nap munkát végezni sokkal felemelőbb egy trendi, könnyű, jól kezelhető eszközön, mint egy nehézkes és ormótlan ipari PDA-n.

Ráadásul a Casio ET-L10 mobilterminál minden tekintetben jó választás! Boldog lesz a felhasználó, kevés munkát ad az IT osztálynak, elégedett lesz a gazdasági vezető. Végeredményben hatékonyabb lesz a vállalat!

 

 

Ajánlatkérés