Új arcok a Smartindy YouTube csatornán a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Új arcok a Smartindy YouTube csatornán

Új arcok a Smartindy YouTube csatornán
2023. február. 03., 12:00 Mostantól nem csak Péterrel és Gyulával találkozhattok videóinkban, Tímea és Vilmos is színre lép!
Új arcok a Smartindy YouTube csatornán című hír illusztrációja

Bemutatkozó videóikat már most is láthatjátok csatornánkon.

Tímea a kellékanyagok szakértője a Smartindy-nél, rengeteg érdekes anyagot láthattok majd tőle a fogyóanyagok témájában, címkékről, alapanyagokról, ragasztótípusokról, transzferszalagokról és még spórolási tippeket is kaphattok majd videóiban!

Vilmos a jövőbe mutató ipari megoldásainkat fogja ismertetni, közérthető módon. Videóiban minden speciális szakterületünk elemi részleteire rávilágít majd, témakörökre bontva, mint raktárirányítás, termeléskövetés, ipar 4.0, okosipari és digitalizációs megoldások.

Pétertől az eddig megszokottak szerint főként termékekkel kapcsolatos videókat láthattok majd. Bemutatja nektek az aktuális újdonságokat, összehasonlító anyagokat készít és még abban is segíteni fog, hogyan érdemes választani bizonyos terméktípusok óriási kínálatából, hogy a céged számára legjobb döntést hozhasd meg. Mindezeken túl, egy több részes RFID-val kapcsolatos sorozattal is készül számotokra idén. Gyula pedig továbbra is főként a beüzemeléssel, telepítéssel, beállításokkal, alkatrész cserével kapcsolatos videókért lesz felelős.

Érdemes tehát a YouTube-on feliratkozni a csatornánkra, legfőképpen azért, mert lesznek olyan videók a csatornán, amelyet másutt nem tudtok majd megtekinteni.

Smartindy YouTube csatornájának megtekintéséhez KATTINTS IDE!

Cikk lábléc