Smartindy 25! a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Smartindy 25!

Smartindy 25!
2023. március. 08., 14:15 Idén márciusban egy nagyon különleges eseményt ünnepelünk, hiszen cégünk 25 éves évfordulójához érkeztünk! 
Smartindy 25! című hír illusztrációja

Ez egy hatalmas mérföldkő történetünkben, amelyet ügyfeleink, partnereink elkötelezett támogatása és csapatunk szorgalma és odaadása tett lehetővé. 

Ezúton is szeretnénk gratulálni az egész Smartindy csapatnak kemény munkájáért és egymást segítő hozzáállásáért! Mindezek nélkül az évforduló nem jöhetett volna létre.

Ügyvezetőnknek Csernok Árpádnak külön köszönjük a folyamatos szakmai támogatását, törődését, a közös élményeket, csapatépítőket, szervezést! (Ezekről láthattok néhány fotót is)

Ez az összetartás és közös erőfeszítés tette lehetővé számunkra, hogy olyan magas színvonalú megoldásokat, szolgáltatásokat és termékeket nyújtsunk ügyfeleinknek, melyeknek köszönhetően hosszú távú üzleti kapcsolatokat építhettünk ki. 

Ehhez nagyban hozzájárulnak üzleti partnereink és a gyártók támogatása is, mindig hálásak vagyunk azért, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat biztosítotok, amelyeket büszkén ajánlhatunk az ügyfeleinknek! 

Végül, a mai napon szeretnénk még egyszer köszönetet mondani ügyfeleink bizalmáért, mellyel lehetővé tették számunkra, hogy idén itt ünnepelhessünk. 

Bízunk abban, hogy az elkövetkező években, továbbra is számíthatunk rátok, és hogy az együttműködésünk továbbra is olyan sikeres és eredményes marad, mint eddig. 

Születésnapi fotómontázsunkat a Facebook posztunkban tekinthetitek meg, kattintsatok a LINK-re!

 

Üdvözlettel,

a Smartindy csapata

 

Cikk lábléc