Fenntartható RFID címke - már a Smartindy-nél is elérhető! a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Fenntartható RFID címke - már a Smartindy-nél is elérhető!

Fenntartható RFID címke - már a Smartindy-nél is elérhető!
2023. január. 20., 10:44 Ismét egy zöldebb megoldás, környezetbarát újdonság kínálatunkban: fenntartható RFID címkék!
Fenntartható RFID címke - már a Smartindy-nél is elérhető! című hír illusztrációja

 

Miért érdemes fenntartható RFID címkéket használni?

A fenntartható RFID címkék hatékony eszközei a fenntarthatóság előmozdításának a kiskereskedelmi és az ellátási lánc ágazataiban. A valós idejű adatok biztosításával és a készletkezelés javításával a biológiailag lebomló RFID technológia segíthet a vállalatoknak a műanyaghulladék csökkentésében és környezeti hatások minimalizálásában.

Különbség a hagyományos RFID címke és a biológiailag lebomló RFID címke között

Ameddig a hagyományos RFID címkék 7 féle rétegből állnak, addig a fenntartható RFID címke csak 5 különbözőből. Egy ragasztófólia bevonattal csökkentették az összetevői számát, illetve teljesen kivonták a műanyag PET alapanyagot belőle.

Hogyan segíthetnek a fenntartható RFID-címkéink:

❁ A DOP (direct-on-paper rövidítése, jel.: közvetlenül a papíron) antennák olyan RFID antennák, amelyeket közvetlenül egy papírhordozóra nyomtatnak. Előnyük, hogy vékonyak, könnyűek és kedvező az árfekvésük is, így ideálisak különféle alkalmazásokhoz.

❁ A biológiailag lebomló RFID címkék innovatív, zöldebb megoldást jelentenek azon vállalkozások számára, amelyeknek nyomon kell követniük termékeiket és eszközeiket.

❁ Ezek a címkék olyan anyagokból készülnek, amelyek idővel lebomlanak, ellentétben a műanyag címkékkel, amelyek károsak lehetnek a környezetre.

❁ A biológiailag lebomló RFID címkék felhasználást tekintve semmiben nem különböznek a hagyományos műanyag címkéktől. Úgy tervezték, hogy kiváló olvasási teljesítményt nyújtsanak, vagyis a korábban használt RFID címkék könnyen kiválthatók ezzel a típussal.

A fenntartható RFID címke előnyei képekben:

 

Jellemzők:


❁ 95,7%-ban biológiailag lebomló és újrahasznosítható anyagokból készült

❁ Tartós és hosszú élettartamú

❁ Minden RFID alkalmazással kompatibilis

❁ Testreszabható céges logóval és márkajelzéssel
 

Cikk lábléc