Címke, etikett év végi kiszállítás – Év eleji áremelés a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Címke, etikett év végi kiszállítás – Év eleji áremelés

Címke, etikett év végi kiszállítás – Év eleji áremelés
2023. november. 23., 16:56 Közeledik december hónap és az ünnepek, megkezdődik az év végi hajtás... Így ideje, hogy a legfontosabb címkékkel, etikettekkel kapcsolatos szállítási információkat kihirdessük!
Címke, etikett év végi kiszállítás – Év eleji áremelés című hír illusztrációja

2023-ban az utolsó címke szállítmányokat december 13 és 15 között tudjuk futárral feladni részetekre. Ehhez kérjük, hogy rendeléseiteket legkésőbb december 8., péntekig adjátok le Timi és Szimi kolléganőknek!

Amennyiben van lehetőségetek, ne várjatok az utolsó pillanatig, mivel a megnövekedett csomagszám miatt, sajnos ilyenkor előfordulhat, hogy a megszokott 1-2 napos átfutás helyett, a futárszolgálatnak több napba is telik a kézbesítés.

+1 ok, amiért érdemes még december 8.-ig rendelni: A gyártóktól származó információink szerint 2024 évelején áremelés várható a címkék, etikettek alapanyagárában, melynek mértéke egyelőre még nem ismert. (További információk esetén frissítjük weboldalunkon ezt a hírt.) Amennyiben a megadott időpontig leadjátok megrendeléseiteket, úgy még az idei, kedvező árakon szállítjuk le a kért nyomtatási kellékeket.

Hamarosan megosztjuk veletek az idei ünnepi nyitvatartásunkat is, kövessétek figyelemmel híreinket!

Cikk lábléc