Iratkozzatok fel YouTube csatornánkra! a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Iratkozzatok fel YouTube csatornánkra!

Iratkozzatok fel YouTube csatornánkra!
2021. június. 24., 10:14 Ha elsők között szeretnéd megtekinteni legfrissebb videóinkat, mindenképpen érdemes!
Iratkozzatok fel YouTube csatornánkra! című hír illusztrációja

A Facebookon és a LinkedInen rendszeresen posztolunk Ipar 4.0, IoT és AutoID megoldásainkról, az elérhető újdonságokról és egyéb szolgáltatásainkról. Ezek social média felülete nem feltétlenül nyújt elegendő teret, hogy mélyebben, részleteiben kifejtsünk egy-egy témát, így arra jutottunk, hogy a legmegfelelőbb platform erre a YouTube.

A csatornánkra feltöltött videóinkban, szakértő kollégáink segítségével, lehetőségünk van mindössze néhány percben termékeket, gyártókat, megoldásokat alaposabban bemutatni, illetve igyekszünk tapasztalataink alapján, esetlegesen felmerülő problémákra is tippeket, praktikákat javasolni.

Mindezt nagy örömmel tesszük, jó hangulatban telnek a forgatási napok és egyre jobban belerázódunk a videókészítésbe! Folyamatosan újabb és újabb ötletek érkeznek csapatunkból, mit is kellene lefilmezni és alig várjuk, hogy felvegyük ezeket nektek!

  

Időről időre, egyre több izgalmas kontent kerül majd feltöltésre a Smartindy YouTube csatornára, nézhettek videókat már többek között Citizen címkenyomtató beüzemeléséről, driver telepítésről, az első címketerv készítéséről Loftware NiceLabel szoftverrel, mobilnyomtatásról, Zebra és Sato mobilnyomtatókról, Urovo termékekről, valamint bemutatjuk azt is, mennyivel egyszerűbb és kényelmesebb a leltározás egy vonalkódolvasóval és ugyanezt milyen gyorsan tudjuk elvégezni különféle RFID olvasókkal.

Érdemes tehát benézni hozzánk, katt a LINKre! :-)

 

Cikk lábléc