Újdonságok, frissítések az Urovo-tól a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Újdonságok, frissítések az Urovo-tól

Újdonságok, frissítések az Urovo-tól
2024. szeptember. 09., 16:39 Érkezik az új DT66, a piacon elérhető jelenleg legnagyobb érintőképernyővel és az RT40(S) - 51 gombos, alphanumerikus változata is! Ezen felül több készülék is szoftveres/hardveres frissítéseket kapott.
Újdonságok, frissítések az Urovo-tól című hír illusztrációja

Újdonság: DT66 ipari PDA – már rendelhető!

Megérkezett a DT66 ipari PDA, melynek egyik különlegessége, hogy 6,5"-es érintő kijelzővel rendelkezik, ami a jelenleg elérhető legnagyobb a piacon. Ez az új modell kimagasló teljesítményével és felhasználóbarát kialakításával nagy segítségedre lehet a mindennapi munkafolyamatok során. Támogatja az új generációs Wi-Fi6E technológiát is, ami ipari környezetekben gyorsabb és megbízhatóbb kommunikációt biztosít gépek és eszközök között. Android 13 operációs rendszerrel rendelhető, a gyorsaságról pedig 2.4GHz-es processzor gondoskodik, 4/64GB vagy 8/128GB memóriával kiegészítve. Bitang erős! 




 

Urovo DT66 ipari PDA termék-adatlapja weboldalunkon:

Frissítések: RT40S és P8100P

Ezen kívül fontos hír, hogy a korábbi RT40 modellek kifutnak, már csak korlátozottan érhetők el az eddigi változatok. Helyettük azonban már kapható az RT40S ipari adatgyűjtő, amely gyorsabb, 2.45GHz-es processzorral, újabb, Android 13 rendszerrel és már WiFi 6-tal érkezik. Mindezekkel együtt gyakorlatilag változatlan áron beszerezhető.

Ami újdonság, hogy az RT40S a 29 és 28 gombos típusok mellett már akár 51 gombos, alphanumerikus billentyűzettel is rendelhető!




 

Tulajdonképpen ugyanezek a frissítések érintik a P8100P tabletet is. Az új modell már WiFi 6 támogatással elérhető, gyorsabb, 2.45GHz-es processzort kapott és frissebb, 13-as Androidot futtat, és csak úgy, mint az RT40 esetében, ezt is a korábbi, kedvező áron szerezheted be.



Ha bármilyen kérdésed van az új vagy frissített termékekkel kapcsolatban, keress minket bizalommal.

Cikk lábléc