Tanácsadás | Szakértelem a hatékonyság növelő beruházásokhoz

Smartindy Kft. - Tanácsadás

Hatékonyságot növelő beruházások előtt (ERP bevezetés, gyártási termeléskövetés, WMS, ipar 4.0 projektek, stb.) az automatikus azonosítás és az automatikus adatgyűjtés (szenzorok, IoT) mikéntjét is gondosan meg kell tervezni. A tervezési szakasz előtt nagyon fontos a jelenlegi állapot felmérése, a jelenlegi és a jövőbeni folyamatok átvilágítása/tervezése.

Legyen szó vonalkód/RFID azonosításról vagy IoT adatgyűjtésről, a tervezés magas fokú szakértelmet és tapasztalatot igényel, így a legtöbb esetben elkerülhetetlen szakember bevonása. Az egész beruházás sikere múlik ezen!

Egy korszerű, automatikus azonosításon alapuló rendszer azonban több, mint az azt alkotó hardver és szoftver elemek összessége. Azon felül, hogy ezeknek egy rendszerként kell üzemelnie, még a meglévő vállalati informatikai rendszerekkel is hibátlanul együtt kell működniük.

Ezt a szakértelmet a legtöbb beruházó az egyes hardver és szoftver beszállítóktól várja el egy beszerzés keretében, azonban komplex rendszerek esetén ez az elvárás egyértelműen túlmutat egy vásárlás előtti konzultáció keretein.

A tanácsadás és tervezés önálló értékteremtő tevékenység, amely

  • csökkenti/minimalizálja a beruházás kockázatait
  • csökkenti a beruházás és üzemeltetés költségeit
  • növeli a transzparenciát az egyes rendszerek között
  • növeli a beruházás értékteremtő képességét
  • valódi hatékonyság növelő képességet biztosít

Tanácsadói tevékenységünkről bővebben:

Ajánlatkérés

Küldés folyamatban.

Kérjük, várjon...

Névváltozás

Üdvözli Önt a megújult Vonalkód Centrum!

Infografika - A Vonalkód Centrum és a Smartindy fejlődési lépcsői nevezetes évszámokkal

A megújult, több mint 20 éves szakmai tapsztalattal rendelkező Vonalkód Centrum 2019 óta Smartindy néven áll a rendelkezésére.

Itt olvashat bővebben arról, miért változtattuk meg a nevünket és lett a Vonalkód Centrumból Smartindy, vagy az ablak bezárásával folytathatja a böngészést a megújult weboldalunkon.