Új, hordozható vonalkódminősítő rendszer a REA VERIFIER-tól a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Új, hordozható vonalkódminősítő rendszer a REA VERIFIER-tól

Új, hordozható vonalkódminősítő rendszer a REA VERIFIER-tól
2023. június. 28., 13:40 Egy olyan különleges termékkel rukkolt elő a REA, amelyre eddig nem volt példa a vonalkód ellenőrzők világában.
Új, hordozható vonalkódminősítő rendszer a REA VERIFIER-tól című hír illusztrációja

Egy komplett vonalkódminősítő rendszerről van szó, amely egy vonalkód ellenőrző készülékből, egy táblagépből és egy erre előre feltelepített REA VeriMax Mobile elnevezésű szoftveralkalmazásból tevődik össze.

A vonalkódellenőrző kompakt 12x12 cm-es méretének és a kockára szerelhető táblagépnek köszönhetően mobilis, gyakorlatilag bárhol használható, ahol szükség van rá:
- laboratóriumokban,
- raktárakban,
- gyártási vagy
- minőségbiztosítási területeken.



A hordozható, offline vonalkódminősítő rendszerrel az 1D/2D kódok minőségét, olvashatóságát és tartalmi pontosságát közvetlenül a helyszínen ellenőrzhetjük - természetesen az általános normáknak, az ISO-szabványoknak, a jogszabályi minőségnek és a felhasználói előírásoknak megfelelően. A pontos, reprodukálható mérési eredmények és minőségértékelések végső soron csökkentik a hibákat és a költségeket.

A mérési eredmények kiváló alapul szolgálnak a kódok nyomtatási minőségének optimalizálásához. Maguk a mért értékek az érintőképernyőre optimalizált REA VeriMax Mobile szoftveralkalmazással olvashatók és kezelhetők.

Már elérhető a Smartindy kínálatában!

További információk:

Cikk lábléc