Már rendelhető! - Unitech EA660 a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Már rendelhető! - Unitech EA660

Már rendelhető! - Unitech EA660
2023. november. 14., 12:25 Korszerű megoldás a kereskedelem, vendéglátás, logisztika és egészségügy területeire. 5G és Wi-Fi 6E vezetéknélküli kapcsolat, Android 13 operációs rendszer.
Már rendelhető! - Unitech EA660 című hír illusztrációja

A Unitech EA szériájának legújabb tagja, az EA660 ipari mobiltelefon sokat fejlődött az elődmodell EA630 Plus-hoz képest.

Alapból Android 13 operációs rendszerrel szállítják, gyorsaságáról Qualcomm® SnapdragonTM 4490, akár 2.4 GHz sebességet is elérő 64bites nyolc magos processzora és nagykapacitású, 6GB ROM+128GB Flash memóriája gondoskodik.

Növelték továbbá a strapabíróságát: már -20℃ és +50℃ közötti hőmérsékleten is működőképes, 6 inches érintőkijelzőjét Gorilla Glass 7 (Victus) ütésálló üvegburkolat védi, többszöri 1,5 m magasságból (védőkerettel történő használat esetén 1,8 m magasságból) történő ejtést is kibír, illetve IP65/67 por- és vízállóság jellemzi.

_________________________________________________________________

_________________________________________________________________

Az akkumulátor kapacitásán is emeltek, alapból 5000mAh-es, működés közben is cserélhető Li-Ion akkut kapunk a készülékhez.

Újdonság a Unitechtől, hogy az EA660 opcionálisan elérhető Premier 2D olvasómotorral is, amellyel közeli, és akár 10m távolságban lévő 1D/2D vonalkódokat is azonosíthat a felhasználója, akár közvetlenül egymás után. Ez a funkció raktári alkalmazások során nagyban növelheti a dolgozók hatékonyságát.

Fontos továbbá, hogy a készülék a jelenleg elérhető leggyorsabb és megbízhatóbb vezetéknélküli adatkapcsolatokat támogatja. Az 5G és Wi-Fi 6E kapcsolat révén beltéri és kültéri felhasználásra, tehát terepi munkavégzéshez is kiválóan alkalmas az EA660.

A Unitech EA660 már előrendelhető értékesítési kollégáinktól, az első készletek szállítása ez év november végén/december elején várható.

További információ és letölthető gyártói adatlap:

Cikk lábléc