Csapatépítő tréning a Gedeon Tanyán

2021. október. 22., 15:43 A Smartindy fejlesztőcsapatával a Gedeon Tanyán jártunk Jakabszálláson! A hagyományos falusi disznóvágás mellett régi idők játékai és remek ételek fokozták a közösségi élményt.
Csapatépítő tréning a Gedeon Tanyán című hír illusztrációja

A tihanyi családi hétvégét követően most a Smart in-Flow IoT platformunk fejlesztésén dolgozó kollégákkal, a Bitotron Kft. munkatársaival  vettünk részt egy csapatépítő tréningen, Jakabszálláson. 

Ismét a hagyományos értékek felé fordulva sikerült kiszakadni a hétköznapokból, a modern technológiákat hátrahagyva egy igazi falusi programnak lehettünk részesei.

A Gedeon Tanyát látogattuk meg 2021 október 15-én, ahol autentikus környezetben egy falusi disznóvágás rejtelmeibe engedtek betekintést a házigazdáink. Akinek kedve volt, akár a hús feldolgozásába is segédkezhetett a szakavatott böllér mellett.

Az idő megint kegyes volt hozzánk, mert gyönyörű napsütéses idő tette élvezetessé a kültéri programokat. Vendéglátóink hagyományos népi játékokkal segítettek erősíteni a «csapatszellemet». A patkóhajító és mogyorógurító versenyt követően a csapatok kolbásztöltésben is összemérhették az erejüket.

Természetesen nem maradhattak el a finom ételek sem, melyekkel egész nap «traktáltak» a házigazdáink. A napot egy közösen elfogyasztott disznótoros vacsora koronázta meg.

 

Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük a szívélyes vendéglátást! Biztosan visszatérünk még!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ajánlatkérés

Küldés folyamatban.

Kérjük, várjon...

Névváltozás

Üdvözli Önt a megújult Vonalkód Centrum!

Infografika - A Vonalkód Centrum és a Smartindy fejlődési lépcsői nevezetes évszámokkal

A megújult, több mint 20 éves szakmai tapsztalattal rendelkező Vonalkód Centrum 2019 óta Smartindy néven áll a rendelkezésére.

Itt olvashat bővebben arról, miért változtattuk meg a nevünket és lett a Vonalkód Centrumból Smartindy, vagy az ablak bezárásával folytathatja a böngészést a megújult weboldalunkon.