Kreatív megoldások csak hangulatos környezetben születhetnek a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Kreatív megoldások csak hangulatos környezetben születhetnek

Kreatív megoldások csak hangulatos környezetben születhetnek
2022. június. 16., 11:24 ​A kellemes munkakörnyezet mellett a kortárs művészet támogatása és a környezettudatosság is fontos számunkra.
Kreatív megoldások csak hangulatos környezetben születhetnek című hír illusztrációja

Így, két legyet ütöttünk egy csapásra!​ Irodáinkat Vincze M. Iza festményeivel, Vámos Zoltán öko-alkotó műveivel és Erdélyi Tibor csodálatos alkotásával tettük hangulatosabbá.

Vincze M. Iza — Vizart

A művésznő a korszak erőszakos környezet-átalakítása ellen lázad, a hangsúlyt a belső érzések síkjára terelve, ezzel utat nyit a megtisztulás egyszerre szubjektív és objektív lehetőségeinek. Magával ragadó hangulatú képei a Smartindy céges színvilágával is tökéletesen harmonizálnak:

    

  

Vámos Zoltán — VAAMOOS

A környezettudatosság és a kreativitás is fontos része a Smartindy értékeinek!

Ez a két érték tökéletesen összeolvad, amikor Vámos Zoltán öko-alkotó művei megszületnek. „Papírszelidítőnek” mondja magát. Azon szűk elithez tartozik Európában és a világban, akik a papírt nem csak újra alkalmazzák, de eredeti funkciójához képest mesteri művészi alkotásokká változtatják:Erdélyi Tibor

    

Erdélyi Tibor

Erdélyi Tibor képei derűs hangulatúak, optimizmust sugároznak. Ámulatba ejtő, nyáridéző alkotása tárgyalónk falát díszíti, varázslatos balatoni hangulatot teremt:

    

Ha ipari digitalizációs projektben gondolkoztok a cégednél, látogass meg bennünket! A vizuális élmény és egy jó kávé mellett szakszerű tanácsokat is kaphatsz tőlünk!

Cikk lábléc