Megjelent a Brother első full ipari, termál-transzfer címkenyomtató szériája a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Megjelent a Brother első full ipari, termál-transzfer címkenyomtató szériája

Megjelent a Brother első full ipari, termál-transzfer címkenyomtató szériája
2022. március. 01., 16:46 Az ipari címkenyomtatók egyik legmeghatározóbb tulajdonsága, hogy akár 0-24h címkenyomtatásra is alkalmasak, minimális leállási mennyiséggel (pl. címketekercs vagy festékszalag csere erejéig). Mindemellett maximális termelékenységet biztosítanak a gyors nyomtatási sebesség, a nagy médiakapacitás és a tartósság révén.
Megjelent a Brother első full ipari, termál-transzfer címkenyomtató szériája című hír illusztrációja

A Brother egy közel 100 éves múlttal rendelkező japán márka, amely az irodatechnikai eszközök piacán az egyik legismertebb névvé vált az idők során. Már 1988-ban is fejlesztettek címkézőgépet, a tavalyi év végén azonban a laminált címkéket nyomtató feliratozógépek és a direkt termál blokk- és címkenyomtatók mellett bevezették az első full ipari, termál-transzfer címkenyomtató szériájukat is. Kínálatukban ezáltal, már minden nyomtatási igényre található megfelelő megoldás.

A Brother márka újdonságai, a TJ-4000TN széria tagjai egytől-egyig könnyedén integrálható és hosszú távú felhasználásra tervezett ipari címkenyomtatók, amelyek első osztályú felhasználói élményt nyújtanak. Az azonos felbontású, konkurens ipari jellegű címkenyomtatókhoz képest szemmel láthatóan szebb nyomatképet alkotnak. A címke és a festékszalag cseréje rendkívül egyszerű és gyors, ráadásul a nagytekercses média támogatással erre a szokásosnál ritkábban van szükség. 

A robusztus kialakítású, könnyen kezelhető és nagy teljesítményű Brother ipari címkenyomtatók tökéletes megoldást nyújthatnak gyártási, szállítási és logisztikai környezetben.

A ZPL2, DPL és EPL2 emulációs kompatibilitásnak és a sokféle csatlakozási lehetőségnek (USB, Soros, Ethernet és opcionális WiFi kapcsolat) köszönhetően a széria nyomtatói gyorsan integrálhatók, különösebb szoftverfejlesztési igény nélkül.

A Brother 4 féle kialakításban gyártja ezt a nyomtatócsaládot. A TJ-4020TN és a TJ-4120TN modellek 4 db LED visszajelző lámpával, 1 státuszjelzővel és 2 kezelőgombbal szerelték fel, míg a TJ-4021TN és a TJ-4121NT a kezelők számára azonnali visszajelzést tud adni 3,5” érintőképernyős kijelzője segítségével, amit 6 navigációs gombbal vezérelhetünk. Ez a dolgozók munkavégzését jelentősen megkönnyítheti, hiszen pillanatok alatt, néhány gombnyomással tudnak elhárítani esetlegesen felmerülő hibákat.

   

Kifejezetten a gyors nyomtatásra optimalizált kialakításuk miatt a 203dpi-s TJ-4020TN és TJ-4021TN címkenyomtatók akár 254 mm/másodperces nyomtatásra is képesek. Választható kiegészítőként automata vágóegység és címkeleválasztó is elérhető mindegyik modellhez.

Cikk lábléc