Adatgyűjtő terminál a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Adatgyűjtő terminál

 
Adatgyűjtő terminál

Ipari PDA vonalkódolvasóval, mobil adatgyűjtő terminál valamint ipari mobiltelefon a vállalati alkalmazások és feladatok hatékony elvégzéséhez. Legyen szó termeléskövetésről vagy WMS rendszerről, minden célra megfelelő, egyedi igények szerinti ipari PDA megoldást nyújtunk, gyártófüggetlenül.

 

További információ

Az adatgyűjtő vagy mobil terminál olyan hordozható, kisméretű számítógép, melynek segítségével elérhetjük az üzleti vagy termelési adatainkat a munkavégzés helyszínén. Valódi mobil munkavégzést tesznek lehetővé.

A feladat jellégétől függően lehet digitális asszisztens, ipari PDA, vállalati okostelefon, vonalkódos adatgyűjtő, ipari tablet, targoncára szerelhető nagy kijelzős járműterminál, vagy akár nyomtatóval egybeépített kézi POS terminál. A Casio, Zebra (Motorola), Honeywell, Intermec, Datalogic, Denso, Urovo, Getac eszközök mellett a Nordic ID vonalkódos adatgyűjtői is megtalálhatók a Smartindy kínálatában.

Mobil adatgyűjtő – minden feladatra a megfelelő eszközt

A vonalkódos adatgyűjtők és mobil számítógépek sokfélesége az eltérő felhasználási igényekből adódik. Más az igénye egy raktári dolgozónak, egy orvosnak és megint más egy utazó értékesítőnek. Minden feladatra létezik optimális eszköz!  A Smartindy 1998-óta szakértője a vonalkódos adatgyűjtésnek, szakembereink gondos tanácsadással segítik ügyfeleinket a választásban!

Motorola, Honeywell, Intermec, Datalogic, Denso, Urovo – piacvezetők a mobil adatgyűjtésben

A világ legnagyobb gyártóinak kiemelt partnere a Smartindy, így a teljes gyártói tudásanyaggal a háttérben segítünk kiválasztani a hozzánk forduló cégek informatikai rendszerének építőköveit. A beruházások értékállósága minden vállalkozás számára egyaránt fontos, így nem tehető kockára az eredmény bizonytalan teljesítményű és gyártói hátterű mobil terminálok és ipari tabletek beszerzésével. A piacvezetők már bizonyítottak, mindezek ellenére kiváló ár-érték arányt képviselnek.

Nordic ID és Casio vonalkódos adatgyűjtők – a kihívások specialistái

A Casio elsősorban minőségi óráiról és fényképezőgépeiről ismert. Azonban a mobil adatgyűjtésben ugyanazt a kiváló minőséget biztosítják kedvező áron. A piacvezető márkákhoz mérhető terméktámogatás, szerviz és szakmai háttér párosul a híres japán minőséggel. Nem rendelkeznek teljes spektrumot lefedő kínálattal, azonban számos, feladat orientált mobil adatgyűjtőt kínálnak osztályon felüli ár-érték aránnyal.

A finnországi Nordic ID – ma már ritkaságszámba vehető európai gyártással – kiváló minőségben gyárt speciális vonalkódos adatgyűjtőket, elsősorban a kereskedelmi szektor számára.