Kártyanyomtatás a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Kártyanyomtatás

 
Kártyanyomtatás

Kártyanyomtató segítségével színes klubkártyák, vevői kártyák, hűség kártyák, kedvezmény kártyák vagy akár beléptető kártyák is előállíthatók. A Smartindy kiemelt partnere az Entrust (korábban Datacard) és Zebra kártyanyomtató és kellékanyag gyártóknak.

 

További információ

A bankkártyák mellett számos más területen találkozhatunk a plasztikkártyákkal. Vásárlói kártyák, törzsvásárlói kártyák, klubtagsági kártyák növelik a vásárlók lojalitását. A belépőkártyák és utazási igazolványok azonosítják, hogy az illető személy jogosult a belépésre vagy a szolgáltatás igénybevételére.

Ezeket a kártyákat legegyszerűbben kártyanyomtatóval állíthatjuk elő és személyesíthetjük meg.

Mire van szükség a kártyanyomtatáshoz?

  • Jó minőségű, szakszerűen karbantartott kártyanyomtatóra
  • Nyomatlan plasztik kártyára
  • Gyári festékszalagra
  • Amennyiben a kártya kopásállósága vagy hamisítás elleni védelemre is szükség van laminálószalagra
  • Kártya tervezését vagy megszemélyesítését támogató kártyatervező szoftverre

A Smartindy kiemelt partnere az Entrust (korábban Datacard) és Zebra kártyanyomtató és kellékanyag gyártóknak. Szakembereink segítenek kiválasztani az optimális kártyanyomtatót, kártyát, festékszalagot és kártyatervező szoftvert is.

Entrust (korábban Datacard) és Zebra kártyanyomtató – kártyanyomtatás fotó minőségben, gazdaságosan

A Zebra és Entrust kártyanyomtatói a legjobb minőséget képviselik a kártyanyomtatásban megfizethető áron. Innovatív új fejlesztéseik élettel teli színeket, valódi fotó minőségű színes kártyákat eredményeznek – eredeti gyári kellékanyagokkal, festékszalaggal és kártyával.