Megjelent a BarTender címketervező mobilapplikáció a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Megjelent a BarTender címketervező mobilapplikáció

Megjelent a BarTender címketervező mobilapplikáció
2022. december. 15., 11:01 Nyomtass bárhol, bármikor, bármilyen mobileszközről!
Megjelent a BarTender címketervező mobilapplikáció című hír illusztrációja


A BarTender mobilalkalmazást a Zebra Global Enablement Center tesztelte és tanúsította, hogy az applikáció problémamentesen lehetővé teszi dokumentumok, vonalkódcímkék és RFID-címkék egyszerű, gyors és biztonságos mobilnyomtatását közvetlenül a munkavégzés helyén.

A tesztelést követően a Zebra Technologies jóváhagyta, hogy a BarTender mobilapp minden Android-eszközükön használható legyen!

Kell ennél pozitívabb visszaigazolás az applikáció kiváló működésére?



Milyen célokra ajánljuk a BarTender mobil applikációt:

RAKTÁRI ÉS LOGISZTIKAI CÍMKÉZÉS


A címkézés mobil vezérlése kiküszöböli a nyomtatóállomáshoz való oda-vissza vándorlás idejének elvesztegetését. Ezen a területen kifejezetten érdemes lehet kihasználni a megfelelő címke helyben történő nyomtatásának költséghatékonyságát és pontosságát.

HELYBENI / SZERVIZ CIMKE NYOMTATÁS


A kis helyigényű hordozható nyomtatókkal felszerelkezett szervizvezetők vagy technikusok igény szerint közvetlenül a munkavégzés helyszínén módosíthatják és nyomtathatják ki az aktuálisan szükséges címkéket legyen az bármilyen távol – a pontosság és a megfelelőség érdekében.

KISKERESKEDELEM


A polccímkék, online rendelési címkék és feliratok nyomtatása – ott és abban a pillanatban, amikor szükség van rájuk – ezzel hetente akár órákat is meg lehet takarítani, így a munkavállalóknak jut ideje más feladatokra is, ráadásul ez a módszer csökkenti az előre nyomtatott címke hordozóanyagok pazarlását.

További információért keressenek minket bizalommal!

Cikk lábléc