Szerviz - Üzemeltetés

A Smartindy Kft. végzi a Casio, Honeywell, Datalogic, Motorola, Zebra, Citizen, Nordic ID és Intermec garanciális és azon túli javítását. Gyártók által jóváhagyott jól felszerelt szervizben, szakképzett mérnökök és technikusok által, gyári technológia szerint javítjuk a vonalkódolvasókat, adatgyűjtőket, címkenyomtatókat és kártyanyomtatókat.

Smartindy Kft. - Zebra címkenyomtató javítás

A Vonalkód Centrum Kft a Zebra ZASP partnere (Zebra Authorised Service Provider). A teljes címkenyomtató kínálat garanciális és garancia időn túli szervizelését végezzük.

Smartindy Kft. - Citizen címkenyomtató javítás

A Vonalkód Centrum Kft. a Citizen vonalkódnyomtatók garanciális és garancia időn túli szervize. Címkenyomtatók és mobil nyomtatók szervize budapesti és szegedi szervizünkben történik.

Smartindy Kft. - Datacard kártyanyomtató javítás

A Vonalkód Centrum Kft. a Datacard minősített és szervizpartnere. A Datacard kártyanyomtatók garanciális és garancia időn túli szervize a budapesti és szegedi szervizünkben történik.

Smartindy Kft. - Casio adatgyűjtő javítás

A Casio adatgyűjtők garanciális és garancia időn túli szervize mindkét szervizünkben, Budapesten és Szegeden is elérhető. Gyári technológia szerint, gyári alkatrészekkel javítjuk a Casio adatgyűjtőket.

Smartindy Kft. - Nordic ID adatgyűjtő javítás

A Nordic ID vonalkódos és RFID adatgyűjtők, valamint RFID olvasók javítása gyári technológia szerint, minősített szervizünkben történik garancia időben és azon túl is.

Smartindy Kft - Motorola, Honeywell, Datalogic, Intermec szerviz

A Motorola, Honeywell, Datalogic és Intermec vonalkódolvasók, adatgyűjtők, RFID eszközök üzemeltetésében és szervizelésében több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk. Átalánydíjas és másnapi cserekészülék biztosításos üzemeltetési szolgáltatásokat nyújtunk garancia időben és azon túl is.

Ajánlatkérés