Szerviz és üzemeltetés | Vonalkódolvasók, RFID olvasók, adatgyűjtők, címkenyomtatók, kártyanyomtatók

A Smartindy Kft. végzi a Casio, Honeywell, Datalogic, Motorola, Zebra, Citizen, Nordic ID és Intermec címkenyomtatók, ipari PDA, vonalkódolvasó garanciális és azon túli javítását. Gyártók által jóváhagyott jól felszerelt szervizben, szakképzett mérnökök és technikusok által, gyári technológia szerint javítjuk a vonalkódolvasókat, adatgyűjtőket, címkenyomtatókat és kártyanyomtatókat.

Minden általunk képviselt gyártó által minősített a szervizünk, így gyári technológiával és kizárólag gyári eredetű csere alkatrészekkel dolgozunk.

Szakembereinket folyamatosan képezzük, nagy hangsúlyt helyezünk a megfelelő alkatrészek készletezésére.

Smartindy Kft. - Zebra címkenyomtató javítás

A Smartindy Kft. a Zebra ZASP partnere. Minden tipusú Zebra címkenyomtatót, mobil címkenyomtatót, vonalkódnyomtatót gyári technológiával javítunk és karbantartunk. 

A Zebra címkenyomtatók szervizét garancia időben és azon túl is vállaljuk. Hosszú távú szerviz megállapodás esetén alkalmazkodunk a vállalat SLA igényéhez, így minden szükséges alkatrészt készletezünk az üzembiztonság érdekében.

Smartindy Kft. - Citizen címkenyomtató javítás

A Smartindy Kft. a Citizen vonalkódnyomtatók garanciális és garancia időn túli szervize. Címkenyomtatók és mobil nyomtatók szervize budapesti és szegedi szervizünkben történik.

A Citizen címkenyomtató, mobilnyomtató, blokknyomtató termékei magas minőséget képviselnek. Ritka a meghibásodás, azonban a megfelelő karbantartással még tovább növelhető az üzembiztonság!

Smartindy Kft. - Datacard kártyanyomtató javítás

A Smartindy Kft. a Datacard kártyanyomtató minősített szervizpartnere. A Datacard kártyanyomtatók garanciális és garancia időn túli szervize a budapesti és szegedi szervizünkben történik.

Magasan képzett szerviz szakembereinket folyamatosan képezzük, rendelkeznek a Datacard által megkövetelt szakmai vizsgákkal.

Smartindy Kft. - Casio adatgyűjtő javítás

A Casio adatgyűjtők garanciális és garancia időn túli szervize mindkét szervizünkben, Budapesten és Szegeden is elérhető. Gyári technológia szerint, gyári alkatrészekkel javítjuk a Casio adatgyűjtőket.

Minden Casio PDA magas, japán minőséget képvisel. A meghibásodás ritka, azonban az üzemeltetési kockázatokat magas színvonalú Casio PDA szerviz szolgáltatásokkal csökkenthetjük!

Smartindy Kft. - Nordic ID adatgyűjtő javítás

A Nordic ID vonalkódos és RFID adatgyűjtők, valamint RFID olvasók javítása gyári technológia szerint, minősített szervizünkben történik garancia időben és azon túl is.

Gyári javítási technológiával és gyári Nordic ID szerviz alkatrészekkel dolgozunk. 

Smartindy Kft - Motorola, Honeywell, Datalogic, Intermec szerviz

A Motorola, Honeywell, Datalogic és Intermec vonalkódolvasók, adatgyűjtők, RFID eszközök üzemeltetésében és szervizelésében több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk.

Átalánydíjas és másnapi cserekészülék biztosításos üzemeltetési szolgáltatásokat nyújtunk garancia időben és azon túl is.

Ajánlatkérés

Küldés folyamatban.

Kérjük, várjon...

Névváltozás

Üdvözli Önt a megújult Vonalkód Centrum!

Infografika - A Vonalkód Centrum és a Smartindy fejlődési lépcsői nevezetes évszámokkal

A megújult, több mint 20 éves szakmai tapsztalattal rendelkező Vonalkód Centrum 2019 óta Smartindy néven áll a rendelkezésére.

Itt olvashat bővebben arról, miért változtattuk meg a nevünket és lett a Vonalkód Centrumból Smartindy, vagy az ablak bezárásával folytathatja a böngészést a megújult weboldalunkon.