Rendeld meg most: Honeywell EDA56 és EDA57 a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Rendeld meg most: Honeywell EDA56 és EDA57

Rendeld meg most: Honeywell EDA56 és EDA57
2023. május. 23., 16:17 A Honeywell új taggal bővítette népszerű ScanPal sorozatát, a ScanPal EDA57 már 5G kapcsolattal támogatja a gyors adatcserét a front- és back-end dolgozók között!
Rendeld meg most: Honeywell EDA56 és EDA57 című hír illusztrációja

A ScanPal EDA56 mobil adatgyűjtő beépített Wi-Fi 6 segítségével gyorsabb és stabilabb hálózati kapcsolatot biztosít. Nagyobb adatátviteli sebességet és rövidebb várakozási időt biztosít még túlterhelt hálózati környezetben is. Főként négy fal közötti használatra tervezték kiskereskedelmi, gyártási, logisztikai és közszolgáltatási alkalmazásokban.

TÖBBET SZERETNÉK TUDNI AZ EDA56-RÓL (KATTINTS)

A ScanPal EDA57 masszív kialakítású Androidos PDA erőteljes Qualcomm 4350 PRO nyolcmagos processzorral, kivehető 4500 mAh-s akkumulátorral, Quick Charge 3.0 támogatással és többféle memória opcióval elérhető. Már 5G kapcsolattal támogatja a gyors adatcserét terepen dolgozó kollégák részére.

TÖBBET SZERETNÉK TUDNI AZ EDA57-ről! (KATTINTS)

Mindkét ipari mobilterminál nagy teljesítményű Honeywell S0703 beépített szkenner modullal elérhető – a gyors és hatékony vonalkódolvasáshoz!

 

A ScanPal EDA széria jelenleg elérhető változatainak specifikációja:

 

Rendeld meg az új Honeywell ScanPal EDA56-ot vagy EDA57-et még ma! Keress minket bizalommal az oldal felső sávjában található elérhetőségeinken, vagy kérj árajánlatot az alábbi gombra kattintva:

 

Cikk lábléc