Ott leszünk az Electrosub 2023 Konferencia és Kiállításon a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Ott leszünk az Electrosub 2023 Konferencia és Kiállításon

Ott leszünk az Electrosub 2023 Konferencia és Kiállításon
2023. szeptember. 07., 14:58 Elindult a látogatói regisztráció az Electrosub 2023-ra, amely az Ipar 4.0 jegyében telik majd. (Link a hírben) Az eseményen kiállítóként és előadóként is részt veszünk!
Ott leszünk az Electrosub 2023 Konferencia és Kiállításon című hír illusztrációja

"Aki október 11-12-én kilátogat a Lurdy Házba az Electrosub Konferencia és Kiállításra mind szakmailag, mind üzletileg hasznos programot választ! (...) a konferencia programja számos megoldást kínál a hatékony működéshez és a fenntarthatósághoz. A konferencián a szakmai témák mellett a digitalizáció áll a középpontban, amely mindenkit érint, mindenki számára szükséges és fontos információkat továbbít."

Ezúton is szeretnénk meginvitálni Téged a 2023-as Electrosub Konferencia és kiállításra, melynek központi témája idén az Ipar 4.0!

Ennek jegyében, kiállítóként és előadóként egyaránt jelen leszünk, tehát ha elfogadod a meghívásunk erre a nívós eseményre, személyesen is találkozhatsz, beszélgethetsz a Smartindy és leányvállalata, a Bitotron szakértőivel!

14-es számú kiállítási standunknál technológiai partnerünkkel, a Siemenssel közösen megtervezett RTLS megoldásunkat mutatjuk majd be, illetve készülünk néhány csúcsminőségű, ipari ADS-Tec hardverrel is!

Előadásunkat október 12-én tekinthetitek meg, az első blokkban, ennek előadója Kaszás Gábor, leányvállalatunk a Bitotron vezető fejlesztője lesz. A téma pedig nem más, mint a beltéri lokalizáció (RTLS) és az RFID alkalmazhatósága az ipari termeléskövetésben. Emellett szó lesz a mesterséges tanuló algoritmust alkalmazó energia profilozó megoldásunkról is.

 

Electrosub Konferencia és kiállítás az Ipar 4.0 jegyében

Főbb témák: Elektronika, elektrotechnika, digitalizáció, IoT, robottechnika, automatizálás

Időpont: 2023. október 11-12.

Helyszín: Budapest, Lurdy Ház

 

Előregisztráció esetén a részvétel díjtalan!

 

FONTOS:

A rendezvényen kötelező regisztráció működik. Az előregisztráltak részére a belépés ingyenes, de helyszíni regisztráció estén a belépőjegy: 3.000 Ft (bruttó)

Ha elfogadod a meghívásunk, előregisztrálni ITT (katt) tudsz.

 

Smartindy - okos jövőt jelent!

Cikk lábléc