Kártyanyomtatás | Fotó minőségben is, akár 24 órán belül a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Kártyanyomtatás | Színes és egy színű fotó minőségű kártyák akár 24 órán belül

Expressz kártya nyomtatás szolgáltatásunk keretében akár 24 órán belül legyártjuk az Ön színes vagy egyszínű fotó minőségű kártyáit mennyiségtől függetlenül. Ezek kártyák lehetnek akár vonalkódos / fényképes, megszemélyesített kártyák, vevői kártyák, hűségkártyák vagy akár tagsági kártyák.

Kártyanyomtatási szolgáltatásunk igénybevételével mentesül a kártyanyomtatási feladatok ellátásához szükséges beruházási igénytől, üzemeltetési költségektől és emberi erőforrás igénytől. A Smartindy Kft. kártyanyomtatás szolgáltatása rengeteg előnyt nyújt az Ön számára, amennyiben szeretné kiszervezni kártyanyomtatási feladatait, vagy csak időszakosan van szüksége kártyára, ezért gazdaságtalan lenne kártyanyomtatót vásárolnia és kellékanyagokat készleteznie.

Milyen kártyákat tud készíteni a Smartindy Kft.?

Színes vagy egy színnel nyomott kártyák: a kártyákat meg tudjuk nyomtatni egy színnel, vagy 300dpi felbontásban színes, fotó minőségű nyomtatással. A nyomtatás történhet a kártya egyik, vagy mindkét oldalán.

10 milliméter vagy 30 milliméter vastagságú kártyák: A 10 milliméter vastagságú kártya vékony, hajlékony, a 30 milliméter vastagságú kártya gyakorlatilag a bankkártyákkal megegyező vastagságú.

Megszemélyesített kártyák: Egy törzsvásárlói kártya, vagy tagsági kártya esetében szükség van változó adatok felvitelére. Minden kártyán lehet más-más adat (név, fénykép, vonalkód), ezekkel lesz megszemélyesített a kártya. Változó adatok esetén a változókat excel táblában kell leadni a kártya grafikai terve mellé.

Milyen mennyiségeket lehet rendelni a Smartindy Kft.-től?

Az alkalmazott technológia lehetővé teszi a néhány darabos mennyiségtől az akár a több ezres szériákig történő gazdaságos kivitelezést.

Kártyanyomtatás szolgáltatásunk a nyomdai előállításhoz képest gyorsabb, mennyiségtől független kivitelezést biztosít. A változó adattartalmú megszemélyesített kártyák (pl. sorszámozott, adatbázisból történő nyomtatás stb.) előállítása nem lehetséges gazdaságosan a hagyományos nyomdai eljárásokkal, ezért az ilyen kártyák nyomtatását előszeretettel bízzák ránk ügyfeleink. A kártyákat professzionális nyomtatóval készítjük.

Hogyan működik a gyakorlatban a Smartindy Kft. a kártyanyomtatás szolgáltatása?

 1. Szakértő kollégáinkkal egyeztetve kiválasztják ügyfeleink a megfelelő kártyát (vastagság, szín). Alapesetben fehér 30 milliméter kártyára nyomtatunk. 500 db-os mennyiség felett lehetőség van különleges színes (arany, ezüst, áttetsző stb.) kártya választására is.
 2. Ön elküldi nekünk a kártya grafikai tervét .jpg formátumban, 300dpi felbontásban, valamint a változó adatokat excell táblázatban.
 3. A Smartindy Kft. kinyomtatja a szükséges mennyiséget a jóváhagyott tervek és kérésre próbanyomat alapján, majd értékhatártól függően díjmentesen vagy térítés ellenében eljuttatjuk az Ön telephelyére futárszolgálattal.

Mennyi idő alatt készíti el a Smartindy Kft. a kártyákat?

Amennyiben olyan kártyát választ, amely folyamatosan raktáron rendelkezésre áll, akkor a rendelés leadását követő 24 órán belül elkészülnek a kártyák.

Színes előnyomott, vagy speciális kártya esetén a kártya elkészítési ideje általában 5-8 munkanap, de folyamatos beszállítási megállapodás alapján lehetséges ütemezett (just-in-time) szállítás is.

Kinek ajánljuk a Smartindy Kft. kártyanyomtatás szolgáltatását?

 • Azoknak a nagy szériában kártyát használó vállalkozásoknak, melyek nem kívánnak erőforrásokat lekötni a kártyanyomtatásra (nyomtató beszerzés, kellékanyag raktározás, munkaerő biztosítása, stb).
 • Azoknak a kis szériában kártyát használó vállalkozásoknak, ahol nem lenne gazdaságos a kártyanyomtató vásárlása.
 • Azoknak a vállalkozásoknak, ahol időszakosan van szükség kártyára, így a szezonalitás miatt a fenntartott kapacitások feleslegesek az idő nagy részében.
 • Végül, de nem utolsó sorban azoknak a vállalkozásoknak, amelyek professzionális partnerre bíznák a kártyanyomtatás megoldását.

Az ajánlatkéréshez kérjük adja meg a következő adatokat:

 • kártya vastagsága (10 vagy 30 milliméter)
 • küldje el a kártya tervet (amennyiben már rendelkezésre áll), vagy
 • adja meg, hogy színes vagy egyszínű nyomtatást szeretne (egy vagy kétoldalas)
 • mennyiség