Unitech EA630 ipari mobiltelefon a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Unitech EA630 ipari mobiltelefon

Unitech EA630 ipari mobiltelefon fő tulajdonságai

 • CPU: Qualcomm SnapdragonTM636 1.8 GHz nyolc magos processzor
 • Operációs rendszer: Android 10
 • Memória: 3 GB RAM/32 GB Flash + Micro SD bővíthetőség 128 GB-ig
 • 1D/2D vonalkódolvasó
 • Opció: Long range 2D olvasóval vagy UHF RFID olvasóval ellátott pisztolynyél
 • 16 MP kamera vakuval
 • 6” Színes Full-HD érintőkijelző 2160x1080
 • Bluetooth 5, Wi-Fi: IEEE 802.11 a/b/g/n/ac/d/e/h/i/k/r/v, 4G LTE
 • GPS, NFC
 • IP65 tokozás
 • Esési tolerancia: védőtok nélkül akár 1,2m, védőtokkal 1,5m magasból történő esésnek is ellenáll
 • Működési hőmérséklet: -10°C és +50°C között
 • Gyártói jótállás: 12 hónap

Unitech EA630 ipari mobiltelefon 

A Unitech EA630 egy hatalmas, 6 inches érintő kijelzővel rendelkező, mégis kifejezetten hordozhatóságra tervezett masszív ipari mobiltelefon. Egyesíti az okostelefonok populáris formavilágát és az ipari PDA-k sokoldalú funkcionalitását. Android 10 operációs rendszerrel elérhető, melynek segítségével a kollégák problémamentesen sajátítják el használatát. A mobilitásról és az adatátvitel gyorsaságáról a Bluetooth 5, a kétsávos Wi-Fi és a 4G csatlakozás gondoskodik. Hosszú élettartamú, 4000 mAh akkumulátora 16 órás működési időt biztosít. Kompakt és tartós kialakításával ideális lehet kiskereskedelmi és vendéglátó egységek részére, illetve egyéb könnyű igénybevételű kültéri munkavégzésre. 

Tengernyi ipari alkalmazás megfelelő védelemmel ellátva

Az EA630 alapfelszereltsége az integrált, nagy teljesítményű 2D vonalkódolvasó, ami erős és gyenge fényviszonyok között is kiválóan olvas minden általános 1D és 2D kódot. Rendelkezésre áll ezen felül NFC író/olvasó is, amely a mikrotranzakciók megvalósításában, vagy akár beléptetésben is a segítségünkre lehet. A GPS valós idejű helymeghatározást biztosít, a 16MP-es kamerával pedig bárhol és bármikor dokumentálhatjuk az eseményeket. A funkciók mellett fontos eszközeink biztonsága is. Az ipari védelmet az IP65 fokozatú por- és vízállósággal ellátott tokozás biztosítja. Az EA630 önmagában ellenáll 1,2m magasból, védőtokkal felszerelve pedig akár 1,5m magasból történő esésnek is. A 6” kijelző védelméről, karcállóságáról a kapacitív Corning® Gorilla® Glass 6 gondoskodik.  

EA630 All-in-One funkció – személyre szabott, változatos kiegészítők

A Unitech rendkívül fontosnak tartja, hogy eszközei modulárisak legyenek, éppen ezért temérdek, különböző kiegészítőt gyártanak termékeikhez. Ez az EA630 esetében is így van. Kiegészítői közül kiemelkedő, hogy 3 különböző típusú pisztolymarkolatot kínálnak: egy standard, egy nagytávolságú olvasóval ellátott és egy UHF RFID olvasóval ellátott pisztolynyelet. A standard típus kényelmesebb használatot biztosít hosszútávon. A nagytávolságú 2D vonalkódolvasóval ellátott pisztolynyéllel akár 25m-es távolságban lévő 1D/2D vonalkódokat is leolvashatunk nagy biztonsággal. Az RFID olvasóval ellátott pisztolymarkolat segítségével pedig 6m távolságból azonosítja az RFID tageket, másodpercenként akár 750 kódot is olvas. Tartozékai által az EA630 képes lekövetni a vállalkozások fejlődésével járó folyamatokat és megújulni, amikor erre szükség van.