Denso BHT-M70 vonalkódos mobil adatgyűjtő a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Denso BHT-M70 vonalkódos mobil adatgyűjtő

Denso BHT-M70 vonalkódos mobil adatgyűjtő fő tulajdonságai

 • CPU: Qualcomm® SDM660 2.2 GHz nyolc magos processzor
 • Operációs rendszer: Android 10
 • Memória: 4 GB RAM/64 GB Flash + Micro SD bővíthetőség 128 GB-ig
 • Hátlapi kamera: 13 MP autofókusz
 • 1D/2D vonalkódolvasó
 • 4” Színes érintőkijelző (WVGA 480x800)
 • 27 gombos kivitel
 • NFC, Bluetooth 5.1, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n/ac MU-MIMO 2x2
 • Opcionális GPS és 4G LTE
 • IP65/67 tokozás, esési tolerancia: 2,5m
 • Működési hőmérséklet: -20°C és +50°C között
 • Gyártói jótállás: 3 év (ingyenes regisztrációhoz kötött)

Denso BHT-M70 vonalkódos mobil adatgyűjtő

A Denso BHT-M70 Android™ 10 operációs rendszerrel kiemelkedő robusztusságot, stresszmentes és kényelmes működést nyújt a felhasználói számára. A csúcsteljesítményű Qualcomm® SDM660 2,2 GHz-es nyolcmagos processzor nagy sebességű adatfeldolgozást tesz lehetővé. Bevezetésével megháromszorozódott az 1D/2D kódolvasási sebesség a hagyományos termékekhez képest. A BHT-M70 különféle vezetéknélküli adatkapcsolati lehetőségeket biztosít, mint Wi-Fi (IEEE802.11 ac), Bluetooth 5.1 és NFC. Nagysebességű kommunikációs környezetben is használható, még nagy adatterhelés mellett is problémamentes működést garantál, mint pl. az egyidőben történő böngésző használatát, az adatok szerverre való feltöltését és a szoftveralkalmazások letöltését. Mindezek mellett opcionálisan 4G LTE kompatibilis. Ez a változat lehetővé teszi a hanghívásokat és a nagy sebességű adatkommunikációt kültéri munka közben is. A 4G-s M70 két SIM-kártya férőhellyel is rendelkezik és támogatja a GPS funkciót, lehetővé téve a rendkívül pontos helymeghatározást. Így a munkák állapota precízen, valós időben megtekinthető, kezelhető.

Intelligens kijelző megoldások és extra hatékony vonalkód

A 4 inches érintőkijelző ütések és karcolások elleni védelméről az AGC Dragontrail® Pro edzett üveg gondoskodik a hosszútávú jó láthatóság érdekében. A kapacitív érintőpanel még kesztyűben is kényelmesen kezelhető, az érzékenység automatikusan a kesztyű vastagságához igazodik, jelentősen csökkentve a reakcióidőt. A képernyő automatikusan beállítja a képernyő fényerejét a környezetnek megfelelően, ez kültéri munkavégzés esetén különösen előnyös lehet. Az újonnan bevezetett OCR olvasómotornak köszönhetően a Denso BHT-M70-nel rendkívül gyorsan és hatékonyan olvashatunk minden általános 1D, 2D és DPM kódokat. Csomagoláson vagy üvegen keresztül is kiválóan azonosítja az elmosódott, kopott egyszóval rossz minőségű kódokat, akár 1 méter távolságból is. Még az erős napfény sem jelent gondot a vonalkódolvasónak.

BHT-M70 – kategóriájának legstrapabíróbb kialakítása, alternatív töltési módjai

A BHT-M70-et a termékosztályában a legmagasabb szintű ellenállás jellemzi a 2,5 méteres magasságból történő eséssel szemben, úgy készült, hogy többszöri 1,5m magasból betonra történő esésnek is ellenálljon, ami akár a mindennapi használatban is gyakrabban előfordulhat. Ez a rendkívül merev mégis könnyű magnéziumváznak és az elasztomer borításnak köszönhető. Az IP67 szabványnak megfelelő vízzel és porral szembeni védelemnek köszönhetően pedig a terminál nyugodtan használható a szabadban esős időben és poros környezetekben egyaránt. Több alternatív töltési mód is lehetséges, támogatott a széles körben jól ismert Type-C kábellel történő közvetlen töltés, ezzel egyidejűleg tölthető fel az M70 adatgyűjtő akkumulátora és tölthetők le az eszközről a szükséges fájlok. Emellett a Qualcomm® Quick Charge™ 3.0 adapter is támogatott a gyors töltés érdekében. Az M70 akkumulátora könnyedén cserélhető, így merülés közeli állapotban, vész esetén akár pótakkumulátort is bevethetünk.

Írjon nekünk!

Küldés folyamatban.

Kérjük, várjon...