További információ

A rádiófrekvenciás azonosítás – RFID – a tag-ek és RFID eszközök árának csökkenésével egyre több alkalmazásban válik elérhetővé. Napjainkban már olyan területeken is rentábilissá válik a használata, ahol eddig ez gazdasági megfontolások miatt szóba sem jöhetett.

RFID mobil adatgyűjtő

Mely a mobil munkát végző munkatársak feladatait fogja segíteni. A munkavégzés helyszínén írhatók/olvashatók az RFID adatok, melyek teljes vagy részleges feldolgozása is megtörténik az RFID adatgyűjtőn az informatikai háttérrendszer számára.

Mi alapján érdemes RFID eszközöket választani?

A Smartindy 1998-óta elismert szakértője az RFID technológiának. A vitathatatlanul olcsó, ámbár sok esetben nem kiforrott távol-keleti gyártók termékei helyett az európai és amerikai gyártók RFID eszközeiből építjük a rendszereinket és ezek megvásárlását is javasoljuk. Ezek előnyei a

  • stabil gyártói háttér
  • stabil garanciális és szerviz háttér
  • kimondottan magas színvonalú terméktámogatás

Ezek közül talán elsőre nem nyilvánvaló, de a terméktámogatás a legfontosabb. Az RFID eszközök integrálása nagyon sok buktatót rejt. A hatékony terméktámogatás nélkül nem egy projektet láttunk elbukni, melynek alacsonyabb áru eszközei gyakorlatilag végül nulla értéket képviseltek.

Mivel a megfelelő RFID eszközök kiválasztása körültekintő tervezést és akár tesztelést igényelnek, ajánljuk RFID szakérő kollégáink segítségét, iránymutatását a témában!