Honeywell XP 1952g-bf vezeték nélküli vonalkódolvasó a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Honeywell XP 1952g-bf vezeték nélküli vonalkódolvasó

Honeywell XP 1952g-bf vezeték nélküli vonalkódolvasó fő tulajdonságai

  • Vezeték nélküli kivitel
  • Akkumulátor nélküli kialakítás
  • Irodai, kereskedelmi környezetbe
  • Szkennelési szög: SR és HD egyaránt horizontálisan 48°, vertikálisan 30°
  • Omni-direkcionális olvasás, Area imager
  • 1D / 2D, PDF, DOT, OCR kódokat olvas, olvasási távolság: 10 méterig
  • Interfész: USB, Bluetooth 4.2
  • IP42 tokozás
  • Gyártói jótállás: 5 év

Honeywell XP 1952-bf — fejlett szuperkondenzátor technológia

 

A Honeywell Xenon ™ Extreme Performance (XP) 1952g-bf szkenner a Honeywell legújabb vonalkódolvasója, amely egy akkumulátor nélküli technológiával készült, ezért környezetbarát. Az XP 1952g-bf több mint 450 vonalkód beolvasására képes egyetlen töltéssel, és kevesebb, mint 60 másodperc alatt tölthető fel egy egyszrű USB porton keresztül. A szuperkondenzátorok órákig tartják a töltésüket, amikor teljesen feltöltött állapotban vannak. Tehát azok a munkatársak, akik elfelejtették a szkennert munkavégzés előtt a töltőbe helyezni, nem fogja befolyásolni a munkájukat a munkaszünet utáni visszatérésénél.

A kondenzátoros technológiával kiküszöbölhetők a részleges töltésből kialakuló akkumulátor károsodások, illetve többé nem szükséges az akkumulátorokat cserélni.

 

Konfigurálható, kényelmes riasztások alacsony töltöttségi szintnél

 

Két konfigurálható újratöltési riasztás emlékezteti Önt, hogy helyezze vissza a szkennert az szkenner tartóba a töltéshez. Beállítható úgy, hogy különböző szinten induljon a töltés a sürgősségi állapotnak megfelelően. Mindössze két perc alatt feltölthető egy egyszerű USB kapcsolattal és 30 másodperc alatt, ha USB-t vagy külső tápegységet használ.

 

Honeywell XP 1952-bf akkumulátor nélküli technológia előnyei

 

A Honeywell Xenon ™ Extreme Performance (XP) 1952g-bf szkenner a legújabb akkumulátor nélküli technológiát használja és a Bluetooth® alacsony energiafelhasználású vezeték nélküli technológiájának szabadságát kínálja.

Mindez karbantartási nehézségek nélkül vagy a hagyományos akkumulátorokkal kapcsolatos hosszú újratöltési idő nélkül. Az összes többi Xenon szkennerhez hasonlóan a Xenon XP 1952g-bf szkenner is agresszív vonalkód-leolvasási teljesítményt nyújt - még rossz minőségű vagy sérült vonalkódok esetén is.

 

A Xenon XP 1952g-bf szkenner ideális azon alkalmazásokhoz, amelyek középpontjában a POS, a munkaállomások és a számlálók vannak, így például másodlagos szkennerként egy in-counter szkennerhez, vagy a raktárak szállítási és fogadási funkcióinak támogatására. Akkumulátor nélkül a szokásos karbantartási gondok megszűnnek, a szkenner könnyebb és környezetbarát.

 

A bevált Xenon platformon épített Xenon XP 1952g-bf szkenner nagy teljesítményű lineáris vonalkódolvasást és vezeték nélküli kényelmet kínál akkumulátor nélkül.