Zebra DS3608 vezetékes ipari és raktári vonalkódolvasó a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Zebra DS3608 vezetékes ipari és raktári vonalkódolvasó

Zebra DS3608 vezetékes ipari és raktári vonalkódolvasó fő tulajdonságai

 • Vezetékes vonalkódolvasó
 • Raktári és ipari környezetbe
 • IP65 és IP67 tokozás
 • Esési tolerancia: ellenáll 2,4 m magasból beton felületére történő esésnek
 • Olvasási távolság: 0-152 cm
 • 1D és 2D vonalkódokat olvas (DPM vonalkódolvasás: DS3608-DP)
 • Interfész: USB, RS232, PS/2
 • Gyártói jótállás: 3 év

Zebra DS3608 ipari vonalkódolvasó

A Zebra DS3608 2D vonalkódolvasó extrém ipari igénybevételre kialakított vonalkódszkenner. Az ipari kategórián is túlmutató “ultra-rugged” sorozat vonalkódolvasói ellenállnak a környezeti behatásnak, emellett Area Imager vonalkódolvasó technológiával szélsőséges körülmények mellett is kiváló teljesítményt nyújtanak. A Zebra új színezéssel jelöli a extrém igénybevételre tervezett vonalkódolvasóit, ezzel is jelezve azok egyedülálló tulajdonságait.

A Zebra DS3608 ipari vonalkódolvasó többféle olvasóegységgel szerelik, így elérhető a standard (SR) kivitel mellett high performance (HP) és DPM olvasó kivitelben is.Teljesítménye lehetővé teszi a rendkívül gyors vonalkód olvasást nagyobb távolságokból is. Area Imager vonalkódolvasó egysége rendkívül magabiztos teljesítményt nyújt, még a sérült 1D vagy 2D vonalkódok olvasásában is. Többféle kivitelével az adott vonalkód olvasási igényhez optimalizált változatot választhat.

Zebra DS3608-ER nagy távolságú vonalkódolvasó

Alkalmazását elsősorban ipari és nehezebb raktári környezetben javasoljuk, ahol nagy távolságból kell leolvasni vonalkódokat (pld. magas raktárak). A hosthoz PS/2, USB vagy RS232 interfészen keresztül képes kapcsolódni, ezen kívül támogatja a WAND emulációt. Az eszköz az Li sorozat többi tagjához hasonlóan beépített multi-interfésszel rendelkezik, így egy esetleges host csere esetén elegendő az interfész kábelt lecserélni.

Zebra DS3608-HD és DS3608-HP nagy felbontású vonalkódolvasók

Nagyfelbontású optikával és vonalkódolvasó egységgel a kisméretű vonalkódok olvasásának specialistája a DS3608-HD. Speciális kivitel az DS3608-HP, amely szintén nagy felbontással olvassa be a vonalkódokat, sőt OCR kódokat, fotókat és dokumentumokat is képes kezelni.

Zebra DS3608-DP DPM vonalkódolvasó

Direct Part Marking, azaz rövidítve DPM, technológia lehetővé teszi vonalkódok közvetlenül a termékekre való elhelyezését, ahelyett, hogy külön címkékre nyomtassák és felragasszák. A jelölésre több technikát is használnak, mint például a lézer gravírozás, a kémiai maratás, illetve különleges tintasugaras nyomtatás. Hasonló a dot peen megoldáshoz, ahol pontonként alakítják ki a vonalkódot. A DPM kódok nem esnek le, tehát nem tűnnek el és a termékek teljes élettartama alatt leolvashatók, akár évtizedeken át is. A technológiát leginkább gépiparban, autóiparban és elektronikai iparban alkalmazzák. Kis méretű kódoknál is használható. Alkalmazásával minden terméket, gyártmányt, alkatrészt, berendezést, részegységet vagy készüléket egyedi azonosítóval láthatunk el.

Vonalkódolvasó – többféle visszajelzéssel

A Zebra DS3608 ipari vonalkódolvasó a hangjelzések széles skálája mellett vibrációval is képes visszajelezni a sikeres vonalkód olvasást. Így még a rendkívül zajos környezetben hallásvédő eszközt viselő munkatársak is interakcióban lehetnek a munkavégzés során.

A Zebra DS3608 ipari vonalkódolvasó javasolt alkalmazási területei

 • Disztribúció, kereskedelmi raktárak, magas raktár
 • Extrém raktári és ipari környezetben
 • Posta, csomagszállítás és egyéb logisztikai alkalmazásokban
 • Targonca terminálok kiegészítő vonalkód olvasójaként
 • Minden nedves, poros, hideg környezetben történő feladatra