További információ

A Zebra Technologies-t 1969-ben alapította Edward L. Kaplan és Gerhard Cless Lincolnshire-ben az USA Illinois államában Data Specialties Incorporated néven. A kezdeti elektromechanikai termékek gyártása után a cég a címkenyomtatás és jegynyomtatás területére kezdett fókuszálni. 1982-ben Zebra Technolgies Corporation néven folytatta tevékenységét.

Zebra címkenyomtató, kártyanyomtató – piacvezető a világon

 

A 90-es és 2000-es években végrehajtott akvizíciók (ELTRON, RSI, WHERENET) után a portfólió mind teljesebbé vált. Napjainkban elmondhatjuk, hogy a Fortune 500 listán szereplő nagyvállalatok hivatalos címkenyomtató szállítója a Zebra Technologies, mely évek óta piacvezető a világon.

A Zebra Technologies kínálatában a címkenyomtató, kártya nyomtató és kellékanyag mellett RFID megoldások is találhatók.

Zebra ipari vonalkódos és RFID adatgyűjtő, táblagép, vonalkódolvasó

 

A 2014-es év bejelentése volt a Zebra Technolgies akvizíciója, melynek során a Motorola Solutions üzletága a Zebrához került. Ezzel kiteljesedett az üzleti megoldások portfólió. A két piacvezető egyesülése révén piacvezető integrált megoldások várhatóak. A Motorola profiltisztításának részeként megválik az Enterprise Solutions üzletágától, amely a vonalkódos és RFID mobil megoldások fejlesztésében érdekelt. 2015-ös üzleti év során zárul le az akvizíció, így a Zebra a címkenyomtatók mellett a vonalkódolvasókat és mobil terminálokat is egy kézből tudja kínálni a partnereinek.

Smartindy Kft. a Zebra premier business partnere

 

A Zebra Technologies magyarországi kiemelt, premier business partnere a Smartindy Kft. A Zebra kínálatát bemutatótermeinkben működés közben is megtekintheti. A Zebra címkenyomtatók, kártyanyomtatók, vonalkódolvasók, ipari PDA-k és tabletek garanciális és garancia utáni javítását budapesti és szegedi szervizünkben végezzük.