Smartindy előnyök a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Egyedi előnyök a Smartindynél

Egyedi előnyök listája

20+ éve a piacon

A Smartindy Kft., illetve jogelődje a Vonalkód Centrum Kft. 1998-óta meghatározó szereplője a piacnak. Stabil tulajdonosi, financiális és szakmai háttérrel rendelkezünk, így hosszútávon számíthatnak ránk partnereink.

25+ év szakmai tapasztalat

A Smartindy Kft. és a fejlesztésekért felelős leányvállalata, a Bitotron Kft. senior fejlesztői és szakmai vezetői 25-30 év szakmai tapasztalattal rendelkeznek. A folyamatos képzések mellett, ez garantálja a magas szakmai színvonalat, melyet ügyfeleink élvezhetnek.

Egyedi árajánlat kedvezményekkel

Minden ajánlatkérésre igyekszünk 1 munkanapon belül válaszolni. Személyre szabott, egyedi kedvezményeket, mennyiségtől függő további diszkontokat tartalmazó árajánlatot készítünk. Nagyobb projekt esetén elérhető gyártói ártámogatás is! A magas szakmai színvonal mellett segítünk a beszerzések költségszintjét is optimalizálni.

Terméktámogatás

Vásárlás vagy üzembehelyezés után teljeskörű terméktámogatást biztosítunk. Bármilyen üzemeltetési kérdés merül fel, számíthat szakembereink segítségére! Kiváló gyártói kapcsolataink révén, a mélyebb szintű támogatás is megoldott.

Garanciális és azon túli javítás

Az általunk forgalmazott termékek nagy részének javítását saját, jól felszerelt szervizünkben végezzük. A javítások során gyári eredetű alkatrészeket és technológiát használunk. A központi szervizzel rendelkező gyártók eszközeinek külföldi javítását is teljeskörűen lebonyolítjuk.

Gyakorlatias mérnöki tervezés

Az általunk szállított megoldások tervezésénél az elsődleges szempont. Az általunk tervezett rendszer mindig innovatív, a való élethez igazodik, annak használata valós üzleti előnyökkel jár. Életszerűtlen, nem pragmatikus szemléletű megoldások kivitelezésében nem tudunk részt venni.

Gyártó független hardver elemek

Sok hardvergyártóval vagyunk kapcsolatban, de nem vagyunk elkötelezettek egyik mellet sem! A megoldásainkban mindig azt a hardver elemet választjuk/ajánljuk, ami az adott feladatra a legalkalmasabb. Több alkalmas hardver eszköz esetén kerülhet előtérbe a költségszint. Meggyőződésünk szerint ez a megközelítés szolgálja a beruházó érdekeit hosszútávon.

Gyors szállítás gyártói készletről

Gyártói kapcsolataink révén hozzáférünk világ szinten a rendelkezésre álló készletekhez. A hosszú logisztikai láncolatokat kikerülve, a lehető leggyorsabb szállítást tudjuk biztosítani.

Gyors szállítás raktárról

A terméket az esetek nagy részében budapesti, szegedi, vagy központi raktárunkból szállítjuk. A termék napokon belül hozzáférhető személyes átvétellel, vagy kényelmes kiszállítással futárszolgálat által.

Javítás gyári technológiával

A szervizeinkben jól képzett szakemberek dolgoznak. A meghibásodott eszközöket gyártói technológia szerint javítjuk. A javítás után egy kötelező teszteléssel győződünk meg a hibátlanságról. A gyártói utasítás szerint elvégzett stressz teszt segít elkerülni a későbbi meghibásodásokat. Az elvégzett javításokra garanciát vállalunk!

Nagy alkatrész készlet

Szervizeinkben a legkeresettebb alkatrészeket készletezzük. A gyors javítás érdekében, a fogyó-kopó alkatrészek készletére külön odafigyelünk. Az eseti javítási megbízások mellett a leggyorsabb javítást a szerződött ügyfeleink számára is biztosítani tudjuk.

Rendszer garancia

Komplett rendszereket „egy kézből” érdemes választani. A Smartindy által szállított komplett rendszerek (hardver elemek, szoftverek és bevezetési szolgáltatások) esetén feltétlen garanciát vállalunk arra, hogy annak minden eleme egy rendszerként hibátlanul fog működni.

Rendszerintegráció

A Smartindy által szállított hardver és szoftver elemek beillesztése a meglévő vállalati IT-infrastruktúrába fontos feladat. Amennyiben ehhez nem áll rendelkezésre saját szakember gárda, számíthat szakértőink segítségére! Felkérés esetén akár a beruházást megelőzően is adunk tanácsot.

Saját fejlesztői csapat

A Smartindy által nyújtott megoldások fejlesztését saját fejlesztőcsapatunk végzi. A Smartindy leányvállalatában, a Bitotron Kft.-ben ( https://bitotron.com/ ) szoftverfejlesztők, mérnökök és egyéb szakemberek felelősek a fejlesztésért. Ügyfeleink így közvetlenül részt vehetnek a fejlesztések lépéseiben, nagyobb rálátásuk van a projekt kivitelezésére.

Saját szerviz

A Smartindy által forgalmazott vonalkódolvasók, PDA-k, címkenyomtatók, RFID eszközök és egyéb hardver eszközök javítását saját, jól felszerelt szervizünkben végezzük. Ez magas színvonalú üzemeltetést és meghibásodás esetén gyors javítást tesz lehetővé.

Skálázható, szabványos megoldások

A Smartindy által fejlesztett rendszerek vagy leszállított megoldások minden esetben szabványokon alapulnak. Ez biztosítja a probléma- és kockázatmentes üzemeltetést. Minden megoldásunk skálázható, ami azt jelenti, hogy képes követni a vállalat igényeinek növekedését. Ez kiváló értékállóságot biztosít.

Szakértői segítség a választáshoz

A nagy választékból néha nehéz választani. Egy rossz döntés akár hosszútávon is nagy károkat tud okozni. A Smartindy szakértői mélységében ismerik a forgalmazott termékeket és rendszereket. Segítünk megtalálni az adott feladatra legoptimálisabb lehetőséget!

Testre szabott megoldások

Tudjuk, hogy nincs két egyforma vállalat! Minden általunk fejlesztett rendszer figyelembe veszi ezeket a különbségeket, tehát testre szabható. Így az alacsony beruházói kockázat mellett, maximálisan egyedi, testreszabott megoldást nyújtunk. Saját szakembereinkből álló fejlesztőcsapatunk rugalmasan kezel minden igényt.

Tesztelési lehetőség

A vásárlásról hozott felelősségteljes döntés előtt ajánlott! A Smartindy igény esetén lehetőséget biztosít a kipróbálásra, így valós környezetben tesztelhető a termék céloknak való megfelelősége. A kipróbálásnál semmilyen ígéret nem nyújthat nagyobb biztonságot!

Több minőségi és árkategória

Fogyó anyagok esetén érdemes az ár-érték arányra figyelni! Egyes alkalmazások magas minőséget, míg mások alacsonyabb költséget igényelnek. Többféle minőségi és árkategóriát tartunk a termékből. Segítünk kiválasztani a legjobb ár-érték arányú terméket!

Üzemeltetési támogatás

Egy hardver eszköz vagy komplett rendszer bevezetése csak az első lépés. Az üzemeltetéssel összefüggésben folyamatosan vannak feladatok. Ezeket valakinek el kell végeznie. Amennyiben a vállalat kiszervezné ezeket a feladatokat, a Smartindy jól felkészült szakemberei segítséget tudnak nyújtani! Ez a segítségnyújtás a szakmai támogatástól az operatív feladatok elvégzéséig terjedhet.

Fejlesztői dokumentáció

Egy szoftver vagy hardver csak akkor lehet teljesértékű, ha az illeszkedik a vállalati környezetbe. Az integrációt teljeskörű fejlesztői dokumentációval segítjük, mely problémamentes beüzemelést biztosít.