További információ

A Datacard Group-ot 1969-ben magánszemélyek alapították az Egyesült Államokban. Székhelye és cég szervezeti központja az USA-ban, Minesotában van. 2013-ban felvásárolták az Entrust vállalatot, portfólióját kiterjesztve egy új digitális terület megnyitásával. Kezdetben Entrust Datacard néven folytatták tevékenységüket, majd 2020. szeptember 14-én a vállalat bejelentette, hogy az Entrust Datacardról Entrust márkanévre vált, nevét Entrust Corporation-re változtatta. A márkaváltással a Datacard elismerte, hogy a vállalat innentől kezdve a fő hangsúlyt a biztonságos személyazonosságra, fizetésekre és az adatvédelemre fekteti. A cég jelenleg minden kontinensen jelen van termékeivel, a világ több, mint 150 országában képviselteti magát. Több, mint 2500 alkalmazottat foglalkoztat világszerte, 34 országban tart fent saját képviseletet.

Entrust / Datacard — kártyanyomtatásban az első

Az Entrust jelenleg az egyik legnagyobb, kifejezetten kártyanyomtatásra, kártya megszemélyesítésre, hitel és bankkártya nyomtatásra valamint azonosító okmányok nyomtatására specializált vállalkozás a világon. Beszédes adat, hogy az Entrust és Datacard nyomtatóin naponta több, mint 10.000.000 személyi okmányt (jogosítvány, útlevél, személyi igazolvány) nyomtatnak világszerte.

Jelenleg 425 világszabadalom vagy bejegyezve a Datacard neve alatt a kártyanyomtatás területén.

Entrust és Datacard kártyanyomtató, festékszalag és plasztik kártya – a Smartindy Kft. magyarországi kiemelt partner és márkaszerviz

A Smartindy Kft. az Entrust kiemelt partnere Magyarországon az asztali kártyanyomtatók üzletágban. A kártyanyomtató, kártyanyomtató szoftver és kellékanyagok értékesítése mellett a Datacard által minősített szervizrészleggel rendelkezünk Budapesten és Szegeden, ahol a kártyanyomtatók garanciális és garancia időn túli szervizelését végezzük gyári technológiával.