Forgalmazott márkáink a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Gyártók a Smartindy kínálatában

A Smartindy számos gyártóval ápol kiemelkedő üzleti kapcsolatot amely révén ügyfeleinknek mindenben a legmagasabb szinvonalat tudjuk kínálni amit egy márkaképviselettől el lehet várni!

Sato

Sato

A SATO márkanév leginkább a megbízható és innovatív címkenyomtatókkal forrt egybe az idők során. A címkenyomtatás területén szinte minden igényre fejlesztettek ideális nyomtatót. Az RFID nyomtatásban hosszú távra letették a névjegyüket, az egyik legjobb megoldással rendelkeznek ezen a területen. Az innovatív fejlesztéseik másik sikeres területe az úgynevezett „stand alone” nyomtatás, ami azt jelenti, hogy mindenféle külső eszköz nélkül (PC, PDA, Telefon) képesek egyes nyomtatóik címkéket nyomtatni.  A címkenyomtatók alacsony és közepes ár kategóriában nyújtanak kiváló teljesítményt. A speciális nyomtatási feladatokra megoldást keresőknek és az RFID nyomtatást végzőknek ajánljuk a SATO nyomtatóit! 

Tovább
Brother

Brother

A BROTHER márkanév az irodatechnikai eszközök piacán a legismertebb, azonban már 1988-ban is fejlesztettek címkézőgépet. A BROTHER a laminált címkéket nyomtató feliratozógépek és a direkt termál blokk- és címkenyomtatók mellett, bevezette első full ipari, termál-transzfer címkenyomtatóját is, ezáltal minden nyomtatási igénynek megfelelő nyomtató megtalálható a kínálatukban. Alacsony-közepes ár kategóriában kínálnak belépő és prémium kategóriás nyomtatókat egyaránt, azoknak ajánljuk, akiknek kiváló teljesítményű nyomtatásra és az irodatechnikai eszközök révén már ismert megbízhatóságra van legfőképp szükségük.

Tovább
Getac

Getac

A GETAC egy tajvani multinacionális technológiai vállalat, amely 1989 óta kínál robusztus számítástechnikai megoldásokat igényes szakemberek számára extrém környezetekben. A Getac a GE Aerospace-szel közös vállalatként jött létre védelmi elektronikai termékek szállítására. Prémium kategóriás eszközöket kínálnak magasabb ár kategóriában. A terméktámogatás és szervizháttér kimagaslóan jó, így az üzemeltetés problémamentes. A GETAC robusztus termékeit kifejezetten extrém környezetekbe ajánljuk, olyan igényes ügyfelek számára akik főként katonai és védelmi, bűnüldözési, közbiztonsági, segélyszolgálati, közüzemi, természeti erőforrások, olaj és gáz, távközlési, szállítási és ipari gyártási piacok területein.

Tovább
Nordic ID

Nordic ID

A NORDIC ID-t a Nokiából kivált mérnökök alapították a 80-as években. Viszonylag szűk, de annál innovatívabb portfólióval rendelkeznek. Fő erősségük az RFID technológia fejlesztése, melyből olyan nagyszerű termékek születtek, mint például az AR85 terület olvasó, mely képes mozgásirányokat is azonosítani.  Az eszközeik tervezésénél a fő hangsúly az energia hatékonyságon és a nagy teljesítményen van. Prémium kategóriás eszközöket kínálnak magasabb árfekvésben, azonban bizonyos feladatok hatékony megoldására egyedülálló megoldásokat kínálnak! A NORDIC ID eszközök üzemeltetését az gyors és hatékony terméktámogatás és átalánydíjas szerviz csomagok teszik problémamentessé. A NORDIC ID eszközöket az innovatív megoldásokat keresőknek ajánljuk elsősorban.

Tovább
Entrust - Datacard

Entrust - Datacard

A Datacard Group-ot 1969-ben magánszemélyek alapították az Egyesült Államokban. 2013-ban felvásárolták az Entrust vállalatot, portfólióját kiterjesztve egy új digitális terület megnyitásával. Kezdetben Entrust Datacard néven folytatták tevékenységüket, majd 2020. szeptember 14-én a vállalat bejelentette, hogy az Entrust Datacardról Entrust márkanévre vált. Az Entrust jelenleg az egyik legnagyobb, kifejezetten kártyanyomtatásra, kártya megszemélyesítésre, hitel és bankkártya nyomtatásra valamint azonosító okmányok nyomtatására specializált vállalkozás a világon. Az Entrust kártyanyomtatóit és kellékeit azoknak a szervezeteknek, vállalkozásoknak ajánljuk, akiknek közepes-nagy mennyiségben kell kiállítaniuk jó minőségű klubtagsági -, vásárlói-pontgyűjtő -, beléptető rendszerhez személyazonosító -, szállodai szobakulcs -, fizetőeszköz vagy hivatalos okmány kártyát, mindezt a lehető leggazdaságosabb módon.

Tovább
Honeywell

Honeywell

A HONEYWELL márkanévvel sokan az otthoni fűtőberendezéseken, termosztátokon találkoznak, azonban ez a hatalmas vállalat a repülőgép műszerektől kezdve szinte minden területen jelen van. Az automatikus azonosítás (AIDC) piacon viszonylag új szereplőnek számít, azonban több akvizícióval gyorsan teljessé vált a portfóliójuk. A vonalkódolvasók és ipari PDA-k éppúgy megtalálhatók a kínálatukban, mint a címkenyomtatók és szoftverek. Belépő és prémium kategóriás eszközöket egyaránt kínálnak közepes ár kategóriában. A terméktámogatás és szervizháttér kimagaslóan jó, így az üzemeltetés problémamentes. A HONEYWELL termékeit bárkinek ajánljuk, aki egy világmárka pénzügyi és szakmai hátterét keresi elsősorban.

Tovább
Zebra

Zebra

Az amerikai ZEBRA vitathatatlanul az egyik legszélesebb portfólióval rendelkezik az AIDC piacon. Vonalkódolvasó, ipari PDA és tablet éppúgy megtalálható a kínálatukban, mint címkenyomtató, kártyanyomtató és RFID olvasó. A kezdetben címkenyomtatókat gyártó ZEBRA a Motorola (aki korábban a Symbol-t vásárolta fel) AIDC üzletágának akvizíciójával tette teljessé a termékpalettáját. Belépő és prémium kategóriás eszközöket is kínálnak közepes árfekvésben. A ZEBRA eszközök üzemeltetését az elérhető terméktámogatás és átalánydíjas szerviz csomagok teszik problémamentessé. A ZEBRA termékeit bárkinek ajánljuk, aki egy piacvezető gyártó szakmai hátterét keresi!

Tovább
Casio

Casio

A CASIO-t sokan talán a G-Shock órákról, a hangszerekről és számológépekről ismerik, de vonalkódos ipari PDA-kat is gyártanak, kiváló minőségben. A CASIO ipari PDA-k a megszokott japán precizitással kerülnek megtervezésre, megbízhatóan és alacsony költséggel üzemeltethetők. Sokat elmond a CASIO termékekről, hogy legtöbb ügyfelünk újra a CASIO-t választja a flotta cseréje esetén! Közepes árfekvésben kínálnak prémium minőséget, így elsősorban a kiváló ár-érték arányt keresőknek ajánljuk.

Tovább
Denso

Denso

A DENSO márkanév az autóiparban járatos emberek számára lehet ismerős. Azt már kevesebben tudják, hogy a világhírű TOYOTA cégcsoport tagjaként vonalkódos és RFID eszközöket is gyártanak a speciális ipari szenzorok mellet. Mint általában, a japán tervezés „tökéletességre törekvése” a DENSO eszközökben is visszaköszön. Kiforrott technológiákat csiszolnak tökéletesre, ahol az ergonómia és a hatékonyság ugyanolyan fontos, mint a hosszú élettartam és hibamentes működés. A DENSO ipari vonalkódos PDA-k és RFID eszközök terméktámogatása és szervizháttere kiváló, alacsony-közepes árfekvésben kínálnak prémium minőségű eszközöket, a tipikus „japán minőséget” és megbízhatóságot. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik nem szeretik „saját pénzükön tesztelni” a technológiával együtt rohanó gyártók termékeit, hanem kiszámítható, stabil és kiforrott technológiát szeretnének alacsony tulajdonlási összköltség (TCO) mellett.

Tovább
Datalogic

Datalogic

A DATALOGIC termelése Olaszország mellett Szlovákiában és Magyarországon is folyik. A vonalkód olvasói és ipari PDA-i a termelő szektor mellett a kereskedelemben a legelterjedtebbek. Ezek mellett ipari szenzorokat és lézer markereket is fejlesztenek. A DATALOGIC termékeit a könnyű kezelhetőség és az európai gyártás miatt kimagasló szervizháttér jellemzi. A belépő szinttől a prémium kategóriáig kínál eszközöket közepes ár kategóriában. Mindenkinek ajánljuk, aki preferálja az európai (adott esetben magyar) gyártói hátteret! 

Tovább
Urovo

Urovo

Az UROVO egy 2006-ban alapított, feltörekvő távol-keleti gyártó.  Ipari vonalkódos PDA, vonalkódos és RFID adatgyűjtő, viselhető terminál és gyűrűszkenner, ipari tablet, mobil és asztali címkenyomtató, illetve intelligens fizető terminál is megtalálható portfóliójukban.  Az UROVO jelenleg több mint 1200 alkalmazottal és több mint 10 leányvállalattal rendelkezik, amelyek több mint 100 országot és régiót fednek le. Európai kirendeltségeiknek köszönhetően a gyors ellátás biztosított, eszközeik üzemeltetését hatékony terméktámogatással segítik. Az UROVO termékeket azon ügyfeleinknek ajánljuk, akiknek fontos a kiváló ár-érték arány, emellett a mai trendeknek megfelelő design és a korszerű technikai megoldások is jelentős szerepet játszanak a választásban.

Tovább
Citizen

Citizen

A CITIZEN márkanevet leginkább a kiváló minőségű órákról ismerheted, viszonylag kevesen tudják, hogy az ipari varrógépek mellett címkenyomtatókat is gyártanak. A CITIZEN vonalkódnyomtatók tervezésénél a megbízhatóság és a hosszú élettartam az elsődleges szempont. A japán mérnökök elhagynak mindenféle „sallangot” a nyomtatókról, így azok valóban a megbízhatóság szinonimái. A CITIZEN nyomtatói bizonyítottan hosszú élettartamúak és gazdaságosan üzemeltethetők. A címkenyomtatók alacsony és közepes árfekvésben kínálnak robusztus és kiváló minőséget, így az ár-érték arányt és a tartósságot keresőknek ajánljuk elsősorban.

Tovább
ADS-TEC

ADS-TEC

Az ADS-TEC immáron 40 éve fejleszt és gyárt ipari számítástechnikai és informatikai rendszereket Megoldásaik innovatívak és jövőorientáltak, stabil alapot nyújtanak a digitális transzformáció és az Ipar 4.0 projektek tervezésében, olyan ágazatok számára, mint logisztika, orvostudomány, autóipar és mérnöki ipar. Az ADS-TEC termékpalettája az ipari tabletektől, a járműterminálokon át, az ipari panel PC-ig mindent lefed.  Ipari felhasználásra szánt, 100%-ban Németországban gyártott, csúcskategóriás, prémium termékeket állítanak elő, magasabb árfekvésben. Hardvereiket azoknak ajánljuk, akiknek robusztus, egyedülálló megoldásra van szükségük, német precizitással megvalósítva.

Tovább