Rendezvény beléptetés korszerű vonalkódos rendszerrel a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Rendezvény beléptetés korszerű vonalkódos rendszerrel

Bevezetés

Rendezvény beléptetés korszerű vonalkódos rendszerrel

A rendezvénybeléptetés mobil eszközökkel teljes körű ellenőrzést jelent a bevételek maximalizálása felett. A rendezvényre csak az arra valóban jogosultaknak van módja belépni, kiszűrhetők a visszaélések, elkerülhető a torlódás, az ún. “üvegnyak” effektus kialakulása. Kontroll alatt tartható az egyidejűleg a rendezvény helyszínén tartózkodók létszáma. Ez nemcsak a szervezők jól felfogott érdeke, hanem a balesetek elkerülése miatt hatósági követelmény is.

ClubGate – vonalkódos rendezvény beléptetés

A ClubGate olyan kiállítások, kulturális-, sport- és egyéb rendezvények, szórakozóhelyek beléptetési funkcióinak ellátására kifejlesztett alkalmazás, amelyeknél a rendezvény látogatóinak lehetőségük van előzetes akkreditációra.

A vonalkód technikán alapuló beléptetési szisztéma alapja egy a felhasználó által feltölthető adatbázis, amely a beléptető ponttól távol lévő munkaállomáson helyezhető el, de megoldható a kábeles összeköttetés a munkaállomás, és a beléptető pont között. A rendszer nemcsak azonosítja a belépő vendéget, hanem lehetőséget biztosít a különböző szabályok által a szolgáltatásokhoz való hozzáféréshez is. Az azonosítás alapja egy vonalkódot tartalmazó igazolvány (VIP kártya, diákigazolvány) vagy vonalkódos belépőjegy.

Rendezvénynaptár – promóció

A beépített rendezvénynaptár feltöltésével lehetőség van a kiadott jegy marketingcélú felhasználására is, mivel megjeleníthetőek rajta nemcsak az adott rendezvénnyel kapcsolatos információk, hanem a következő rendezvény időpontja és elnevezése.

Statisztikák – rendezvény marketing

A beléptetett vendégek utáni statisztikák elkészítését különböző értékesítési jelentések biztosítják. Lehetőség van részletesen kimutatni az esemény látogatottságát, és elszámoltatni a pénztárban dolgozó személyzetet is.

Ki- és belépések regisztrálása

Lehetőség van a ki és belépések regisztrációjára is, így elkerülhetők a visszaélések (ha egyszer belépett, egy másolt jeggyel nem tud más belépni), illetve folyamatosan monitorozható a telítettség.

Rendezvénybeléptetés vonalkódos adatgyűjtővel

A rendezvényre való beléptetés Nordic ID RF601 vonalkódos adatgyűjtővel történik a belépő vonalkód leolvasásával. Amennyiben az adott vonalkódos azonosító már egyszer belépett (és közben nem léptették ki), megtagadható a beléptetés. Ezzel elkerülhető a többszöri felhasználás, a jegyek/karszalagok másolása.

Könnyen telepíthető vonalkódos adatgyűjtő

A Nordic ID RF601 433MHz technológiát alkalmaz, mely igen nagy területet képes lefedni. Egy bázisállomással egy 300m sugarú kör lefedhető, több cella is kialakítható. Szabadtéri rendezvények esetén elmaradnak a drága kábelezési munkálatok, több beléptetési pont is kialakítható.

Bérelhető vonalkódos adatgyűjtő

Nem állandó rendezvényhelyszíneken lehetőség van az infrastruktúra és a vonalkódos adatgyűjtők eseti bérletére is, így nincs egyszeri beruházási igény.

Oldal Lábléc