Címkenyomtatás | Vonalkódos, RFID-s címke akár 24 órán belül a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Címkenyomtatás | Vonalkódos és RFID-s termék-, leltári- és lokáció jelölő címke akár 24 órán belül

Vonalkódos termékcímke, leltári címke, lokáció jelölő címke, bármilyen címkenyomtatóval nyomtatható címke akár 24 órán belül. Mentesül a címke nyomtatási feladatok ellátásához szükséges beruházási igénytől, üzemeltetési költségektől és emberi erőforrás igénytől. A gyártási vagy kereskedelmi / logisztikai feladatai ellátásához szükséges címkék, etikettek pontosan abban az időben és minőségben fognak rendelkezésére állni, amikor és ahogyan arra szüksége van.

Expressz címkeszerviz szolgáltatásunk keretében akár 24 órán belül legyártjuk az Ön címkéit mennyiségtől függetlenül. Ön elküldi, hogy mit szeretne a címkére, milyen méretben és mennyiségben és akár 24 órán belül már át is veheti vagy futárral kézbesítjük gyors szállítással.

Címkenyomtatás szolgáltatásunk rengeteg előnyt nyújt, ha szeretné kiszervezni címke nyomtatási feladatait, vagy csak időszakosan van szüksége címkékre, ezért gazdaságtalan lenne címke nyomtatót vásárolnia és kellékanyagokat készleteznie. Mindemellett nem kell üzemeltetési költséggel számolnia, valamint emberi erőforrással, így időt és pénzt takaríthat meg.

Milyen címkéket tud készíteni a Smartindy Kft.?

Tekercses – papír vagy szintetikus alapanyagú címkék: amelyek lehetnek egyszerű papír alapanyagúak, vagy egyéb szintetikus alapanyagúak (műanyag, fém, bevarrható textil címke, stb). A felhasználási igénytől függően szakértő kollégáink segítenek megtalálni a megfelelő címkét, amely megfelel az tervezett igénybevételnek és a lehető leggazdaságosabb megoldást nyújtják

Full-color, előrenyomott, logózott címkék: A választott címke lehet akár full-color előrenyomott, akár céglogóval vagy termék arculati elemekkel ellátott különleges kivitelű etikett is.

Sorszámozott címkék nyomtatása: A változó adattartalom miatt a címkenyomtatás nem mindig gazdaságos a hagyományos nyomdai technikával. Címkenyomtatás szolgáltatásunk erre is megoldást nyújt.

Milyen mennyiségeket lehet rendelni a Smartindy Kft.-nél?

Az alkalmazott technológia lehetővé teszi a néhány tíz darabos mennyiségtől az akár milliós szériákig történő gazdaságos kivitelezést.

Címkenyomtatás szolgáltatásunk a nyomdai előállításhoz képest gyorsabb, mennyiségtől független kivitelezést biztosít. A változó adattartalmú címkék (pl. sorszámozott, adatbázisból történő nyomtatás, stb) előállítása nem lehetséges gazdaságosan a hagyományos nyomdai eljárásokkal, ezért az ilyen címkék nyomtatását előszeretettel bízzák ránk ügyfeleink.

Hogyan működik a gyakorlatban a Smartindy Kft. címkenyomtatás szolgáltatása?

  1. Szakértő kollégáinkkal egyeztetve kiválasztják ügyfeleink a megfelelő címkét (alapanyag, ragasztó felület, alkalmazandó festékszalag stb.) és azt a méretet, amelyre elfér a feltüntetni kívánt vonalkód és/vagy szöveges tartalom.
  2. Elkészül a címketerv és próbanyomat, amelyet jóváhagyásra elküldünk Önnek.
  3. Kinyomtatjuk a szükséges mennyiséget a jóváhagyott tervek és próbanyomat alapján, majd értékhatártól függően díjmentesen vagy térítés ellenében eljuttatjuk az Ön telephelyére futárszolgálattal.

Mennyi idő alatt készíti el a Smartindy Kft. a címkéket?

Amennyiben olyan címketípust választ, amely folyamatosan raktáron rendelkezésre áll, akkor a rendelés leadását követő 24 órán belül elkészülnek a címkék.

Színes előnyomott, vagy speciális anyagú címkék elkészítési ideje általában 5-8 munkanap, de folyamatos beszállítási megállapodás alapján lehetséges ütemezett (just-in-time) szállítás is.

Kinek ajánljuk a Smartindy Kft. címkenyomtatás szolgáltatásást?

  •  Azoknak a nagy szériás termelést végző vállalkozásoknak, akik nem szeretnének erőforrásokat lekötni a címkézési feladatok ellátására (nyomtató beszerzés, kellékanyag raktározás, munkaerő biztosítása stb.).
  • Azoknak a kis szériás termelést végző vállalkozásoknak, ahol nem lenne gazdaságos a címke nyomtató vásárlása.
  • Azoknak a vállalkozásoknak, ahol időszakosan folyik a termelés, így a szezonalitás miatt a fenntartott kapacitások feleslegesek az idő nagy részében.
  • Végül, de nem utolsó sorban azoknak a vállalkozásoknak, amelyek professzionális partnerre bíznák a címkézési feladatok megoldását.

Az ajánlatkéréshez kérjük adja meg a következő adatokat:

  • címke mérete (magasság x szélesség mm-ben)
  • címke anyaga (papír, műanyag, stb)
  • mennyiség