Egyedi alkalmazások fejlesztése mobil eszközökre a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Egyedi alkalmazások fejlesztése mobil eszközökre

A mobil eszközökben rejlő lehetőségek kiaknázása csak a megfelelő szoftverek használatával lehetséges. Testre szabható és kész megoldásaink mellett egyedi igényeknek megfelelő mobil applikációkat is fejlesztünk.

Egy vállalat hatékonyságának növelésére a legkézenfekvőbb megoldás a mobiltechnológiák alkalmazása, melynek segítségével gyorsabbá és pontosabbá tehető a munkavégzés. A vállalati adatok elérhetővé válnak a munkavégzés helyszínén. Minden feladat ott és akkor végezhető el, ahol és amikor a legtöbb információ áll rendelkezésre – pontosan a munka helyszínén. 

Milyen egyedi mobil alkalmazásokat fejleszt a Smartindy Kft.?

Sok paraméterezés és testreszabás által egyediesíthető “kulcsrakész” megoldással rendelkezünk, azonban fel vagyunk készülve az egyedi igények kiszolgálására. Minden vállalat folyamatai eltérnek egymástól, és sokszor olyan területen találnak lehetőséget a fejlesztésben, amire nem létezik kész megoldás.

A teljesség igénye nélkül néhány jellemző terület a hatékonyság növelésére a mobilitás megteremtésével:
 

Raktári és logisztikai folyamatok támogatása

A meglévő ERP, WMS és más logisztikai rendszerek mobil kiterjesztésével egyedi, vonalkódos vagy RFID alapú, adatgyűjtőn futtatott alkalmazásokat fejlesztünk.

Termeléskövetés, gyártásirányítás, minőségbiztosítás – mobil alkalmazások

A meglévő rendszerekbe integrált mobil alkalmazással a munkavégzés helyszínén rögzíteni vagy irányítani lehet a termelési terület munkáját. Az adatok valós időben kerülnek be a termelésirányítási rendszerbe, így az egymásra épülő gyártási folyamatok gyorsabbá válnak.

Sales Force Automation – helyszíni értékesítés támogatása

Területi értékesítők munkáját támogató mobil alkalmazásokat fejlesztünk, melynek segítségével az értékesítés helyszínén állíthat ki szállítólevelet, számlát, vehet fel rendeléseket, ellenőrizhet kihelyezéseket és polcképeket. Az adatok akár valós időben megjelenhetnek a vállalati informatikai rendszerben, segítve ezzel a logisztikai és termelési folyamatokat és tervezést.

Mobile Workforce Management – feladatmenedzsment valós időben

Feladatok kiosztása, ellenőrzése, munkaidő ráfordítások ellenőrzése valós időben mobil adatgyűjtők vagy mobiltelefonok segítségével.

Field Force – a terepi munkavégzés mobil támogatása

A helyszínen munkát végző felhasználók helyben kiállíthatják a munkalapot, számlázhatnak, regisztrálhatják a felhasznált anyagokat, hozzáférhetnek a vállalati szervereken tárolt műszaki dokumentációkhoz, szerelési utasításokhoz, előző javítások adataihoz.

Helyszíni jegyértékesítés, mobil beléptetés

Jegyek mobil értékesítése, fizettetése, nyomtatása bárhol és bármikor. Sport, kulturális eseményre, illetve bármilyen rendezvényre érkező látogatók beléptetése, jegyellenőrzése valós idejű adatkapcsolattal. Parkolási és belépési jogosultságok ellenőrzése parkolótársaságok és biztonsági szolgálatok részére mobil adatgyűjtő vagy ipari mobiltelefon segítségével.

Milyen platformokon fejleszt a Smartindy Kft.?

Minden az ipari és vállalati szektorban elterjedt operációs rendszer alá fejlesztünk mobil applikációkat:

  • Windows CE, Windows Mobile, MS platformok
  • Android
  • IOS

Interfész – kapcsolat a meglévő vállalati rendszerekkel:

Minden általunk fejlesztett mobil alkalmazás transzparens módon integrált a meglévő vállalati infrastruktúrába, adatokat cserél a külső rendszerekkel interfészen keresztül.