Rendszerintegráció | Céges informatikai környezet egységesítése a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Rendszerintegráció | Céges informatikai környezet egységesítése

Az új alkalmazások hardver és szoftver komponenseinek a meglévő vállalati infrastruktúrával együttműködő, komplex rendszerként kell együttműködnie. Ennek maradéktalan megvalósulása a beruházás sikerének a kulcsa.

Rendszerintegráció szolgáltatásunk a rendszerkomponensek összekapcsolását jelenti, oly módon, hogy az eredeti funkcionális és technikai jellemzőiket ötvözzük egy új, együttműködő rendszerré. A rendszerintegráció lehetővé teszi, hogy a vállalaton vagy szervezeten belül egységes informatikai környezet alakuljon ki, a lehetőségek maximális kihasználásával.

A vállalati igényeket megfelelően felmérve, az üzletmenet folytonosságának biztosításával végezzük el az infrastruktúra tervezését, megvalósítását, ideértve az informatikai alapinfrastruktúra és szoftver igények tervezését is.

Miért jó választás a Smartindy Kft. rendszerintegráció szolgáltatása?

A rendszerintegráció során az általunk forgalmazott vonalkódos és RFID eszközök tulajdonságainak és jellemzőinek figyelembevételével már tervezési szakaszban vizsgáljuk a kockázatokat. Olyan eszközök és szoftverek beszerzésére teszünk javaslatot, melyek képesek integrált módon együttműködni a meglévő IT infrastruktúrával.

A vonalkódolvasók, vonalkódos és RFID adatgyűjtők, RFID olvasók, kártyanyomtatók, vonalkódnyomtatók és más mobil eszközök működését mélységeiben ismerjük, közvetlen kapcsolatban állunk a gyári fejlesztőmérnökökkel és szoftverfejlesztőkkel. A beruházás eredményeként megvalósuló rendszer építőköveit a kockázatok minimalizálásának figyelembevételével választjuk ki és integráljuk az Ön vállalati környezetébe.