Rendszerintegráció | Céges informatikai környezet egységesítése

Az új alkalmazások hardver és szoftver komponenseinek a meglévő vállalati infrastruktúrával együttműködő, komplex rendszerként kell együttműködnie. Ennek maradéktalan megvalósulása a beruházás sikerének a kulcsa.

Rendszerintegráció szolgáltatásunk a rendszerkomponensek összekapcsolását jelenti, oly módon, hogy az eredeti funkcionális és technikai jellemzőiket ötvözzük egy új, együttműködő rendszerré. A rendszerintegráció lehetővé teszi, hogy a vállalaton vagy szervezeten belül egységes informatikai környezet alakuljon ki, a lehetőségek maximális kihasználásával.

A vállalati igényeket megfelelően felmérve, az üzletmenet folytonosságának biztosításával végezzük el az infrastruktúra tervezését, megvalósítását, ideértve az informatikai alapinfrastruktúra és szoftver igények tervezését is.

Miért jó választás a Smartindy Kft. rendszerintegráció szolgáltatása?

A rendszerintegráció során az általunk forgalmazott vonalkódos és RFID eszközök tulajdonságainak és jellemzőinek figyelembevételével már tervezési szakaszban vizsgáljuk a kockázatokat. Olyan eszközök és szoftverek beszerzésére teszünk javaslatot, melyek képesek integrált módon együttműködni a meglévő IT infrastruktúrával.

A vonalkódolvasók, vonalkódos és RFID adatgyűjtők, RFID olvasók, kártyanyomtatók, vonalkódnyomtatók és más mobil eszközök működését mélységeiben ismerjük, közvetlen kapcsolatban állunk a gyári fejlesztőmérnökökkel és szoftverfejlesztőkkel. A beruházás eredményeként megvalósuló rendszer építőköveit a kockázatok minimalizálásának figyelembevételével választjuk ki és integráljuk az Ön vállalati környezetébe.

Ajánlatkérés

Küldés folyamatban.

Kérjük, várjon...

Névváltozás

Üdvözli Önt a megújult Vonalkód Centrum!

Infografika - A Vonalkód Centrum és a Smartindy fejlődési lépcsői nevezetes évszámokkal

A megújult, több mint 20 éves szakmai tapsztalattal rendelkező Vonalkód Centrum 2019 óta Smartindy néven áll a rendelkezésére.

Itt olvashat bővebben arról, miért változtattuk meg a nevünket és lett a Vonalkód Centrumból Smartindy, vagy az ablak bezárásával folytathatja a böngészést a megújult weboldalunkon.