Casio szerviz - üzemeltetés a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Casio szerviz - üzemeltetés

A Casio mobil adatgyűjtők szervizelése a Smartindy Kft. jól felszerelt és Casio által minősített szervizében történik Magyarországon, melyhez egy kombinált szervizcsomagot ajánlunk. A CASIO Flexible Exchange szolgáltatás teljes körű hibajavítást, terméktámogatást és cserekészülék biztosítását nyújtja nagyon kedvező áron. A “japán minőség” és technológia színvonal, valamint az értéknövelt szervizcsomagok igazán értékállóvá teszik a beruházását. Alacsony költség mellett minimalizálják az üzemeltetéssel járó kockázatokat, ugyanakkor maximalizálják a megtérülést (ROI).

Casio Flexible Exchange – szerviz szolgáltatás másnapi csereeszköz biztosítással

A mobil adatgyűjtők és vonalkódos eszközök megvásárlása és üzembe helyezése valójában csak az első lépcsője egy megbízható adatgyűjtős rendszer üzemeltetésének. A folyamatos rendelkezésre állás és a hibamentes működés biztosítása az egyik legfontosabb informatikai tevékenység a beruházás teljes időtartama alatt. Az ehhez rendelt költségszintek optimalizálása fontos gazdasági/pénzügyi feladat a beruházás megtérülésének szempontjából.

Alapszolgáltatások a Casio gyári jótállás keretében

 • Csak a gyártási hibából eredő meghibásodások javítása.
 • A természetes kopásból és egyéb sérülésekből eredő hibák javítása térítésköteles.
 • Nincs garantált javítási idő (15 – 30 nap is lehet).
 • A jótállási idő letelte után minden javítás és karbantartás térítésköteles.

Értéknövelt Casio Flexible Exchange szervizcsomag

A Casio Flexible Exchange (másnapi csere) szolgáltatás CASIO eszközökre köthető “pre-paid” szerviz szerződés 3 év időtartamra. A szolgáltatást a vásárlással egy időben lehet igénybe venni (vásárlást igazoló számla dátumát követő 30-ik napig). A szolgáltatás nagyfokú biztonságot nyújt a felhasználóknak, mivel a meghibásodott eszköz helyett 1 munkanapon belül egy hibátlan készüléket kap a felhasználó.

A Casio Flexible Exchange szolgáltatásával minimalizálhatóak az üzemeltetési kockázatok, szükségtelenné válik a csere készülékek megvásárlása és kiszámíthatóvá válnak az üzemeltetés költségei hosszú távon.

Hogyan működik a Casio mobil adatgyűjtők szervizelése a Smartindy Kft.-nél?

A hiba bejelentését követő munkanapon a Smartindy Kft. szervizközpontjából kézbesítenek egy javított eszközt a meghibásodott helyett. A meghibásodott eszközt 8 napon belül kell a Smartindy Kft. szervizközpontjába eljuttatni. A beküldött és megjavított készüléket a Smartindy Kft. a saját csere flottájába helyezi vissza, így az nem kerül vissza a felhasználóhoz (kivéve “return opció”).

A szolgáltatás fedezetet nyújt az összes normál használat mellett esetlegesen fellépő meghibásodás javítási költségére.

Comprehensive Coverage opció: A Comprehensive Coverage opció meghaladja a normál használatból eredő meghibásodásokra nyújtott fedezetet, és fedezi a véletlen sérülésből eredő meghibásodások javítási költségét is, mint a törött burkolat vagy kijelző cseréje, illetve kozmetikai javítások (kopott, sérült kijelző, billentyűzet, stb).

Return opció: A Casio Flexible Exchange szolgáltatás keretén belül a Smartindy Kft. az ügyfél által javításra küldött eszközöket gyári technológia szerint megjavítja, és a saját tulajdonú csereflottájába helyezi vissza. Amennyiben a felhasználó ezt igényli, a javítás után a cserébe kapott eszköz visszajuttatása mellett a hibabejelentéstől számított maximum 30 napon belül kézbesítésre kerül számára az eredetileg javításra küldött eszköz.

Miért érdemes a Casio Flexible Exchange szolgáltatást igénybe venni?

 • Csak gyári alkatrészekkel és technológiával lesz a készülék megjavítva
 • Meghibásodás esetén legfeljebb 1 munkanapra esik ki a készülék a termelésből
 • Kiszámítható üzemeltetési költségek a szolgáltatás tartama alatt
 • Kiemelt technikai tanácsadás és support
 • Jótállási feltételeken túlmutató fedezet az esetleges meghibásodások esetén

Milyen előnyöket biztosítanak a Casio szervizcsomagjai?

 • Garantált szerviz megfordulási idő

Minden csomag egy munkanapos “megfordulási időt” garantál, mivel a

meghibásodott eszköz helyett 1 napon belül egy hibátlan eszközt kézbesítünk.

Ezzel minimalizálható a hibás eszköz kiesésének ideje a termelésből

 

 • Optimális üzemeltetési költség

Előre kalkulálható alacsony üzemeltetési költség, 3 évre fix díjszabással minden meghibásodás elhárítása

 

 • Gyári technológia szerinti javítás

Gyártó által jóváhagyott alkatrészek kerülnek beépítésre, gyári technológiával

 

 • Firmware és szoftver update

A javításra beküldött készülékeken lévő gyártói szoftvereket a Smartindy Kft. naprakészen tartja

 

 • Stressz analízis

Gyári tesztelési eljárás szerint a javításra küldött készülékeket stressz analízisnek vetjük alá, melynek eredményeképpen megelőzhetőek a későbbi meghibásodások