Citizen szerviz - üzemeltetés

A Citizen címkenyomtatók garanciális, és garancia időn túli szervizelése a Smartindy minősített szervizében történik. Szervizpontjaink elérhetőek Budapesten és Szegeden. Az eseti javítások mellett szervizcsomagokat is ajánlunk, illetve nagyobb címkenyomtató flották esetén lehetőség van egyedi igények szerinti átalánydíjas szervizére is.

A Citizen címkenyomtatók javítása mellett magas szintű terméktámogatást is biztosítunk a megvásárolt Citizen címkenyomtatókhoz. Mindkét szervizponton alkatrészraktárat tartunk fent a folyamatos ellátás érdekében. Külön megállapodás keretében a javítás időtartamára cserenyomtatót is biztosítunk.

Citizen Easy Maintenance Start szervizcsomagok

Az Easy Maintenance szervizcsomagok előre megvásárolható karbantartási szolgáltatások, amelyek egy költséghatékony megoldása a címkenyomtatók előre tervezhető és kalkulálható karbantartás/javítási költségei mellett az üzemeltetésnek.

Az Easy Maintenance szerződéssel rendelkező felhasználók nyomtatóit a Citizen minősített szervizében hozzáértő szerviz mérnökök javítják, illetve tartják karban. A javítás során kizárólag gyári alkatrészek kerülnek beépítésre, így a címkenyomtatók folyamatosan az elvárható maximális rendelkezésre állást és teljesítményt nyújtják.

Miért érdemes igénybe venni a Citizen Easy Maintenance Start szervizcsomagot?

Az Easy Maintenance Start szervizcsomag választásával Ön 3 évre fix költség mellett biztosítja nyomtatója megelőző jellegű karbantartását és szakszerű szervizeltetését. A Citizen nyomtatók magas műszaki színvonala és a jótállás mellett az elvégzett szakszerű karbantartások és javítások biztosítják, hogy a nyomtató mindig az Ön rendelkezésére áll. A szolgáltatáscsomag igénybevételével Ön jelentős mértékben csökkentheti a nyomtató üzemeltetési költségét, valamint a váratlan meghibásodások kockázatát. Az Easy Maintenance Start csomagot a nyomtatóval egy időben vásárolhatja meg, és három év időtartamig élvezheti az általa nyújtott gondoskodást.

Milyen szolgáltatást tartalmaz a Citizen EM (Easy Maintenance) Start szervizcsomag?

  • Díjmentes karbantartást a Vonalkód Centrum Kft. szervizében 6 havonta. A karbantartás során feltárt cserélendő kopó alkatrészek cseréjének munkadíját tartalmazza (alkatrész fizetendő)
  •  5% engedményt az alkatrészek árából, 10 % kedvezmény a javítási munkadíjakból (mindenkori listaárhoz viszonyítva)
  •  Korlátlan mennyiségű technikai segítségnyújtást e-mailen 3 munkanapos garantált válaszadással
  •  15 napos garantált javítási idő meghibásodás esetén. Amennyiben a garantált javítási idő alatt nem lehetséges a javítás, a 16. naptól cserenyomtató biztosítása díjmentesen
  •  A javítás vagy karbantartás idejére cserenyomtató bérlésre 10% kedvezmény a mindenkori listaárból
  •  Szervizbe be/visszaszállítás az ügyfél költsége

Ajánlatkérés