Honeywell és Intermec szerviz - üzemeltetés

Amikor egy Honeywell adatgyűjtő, egy vonalkódolvasó vagy egy Intermec nyomtató kiesik a munkából, akkor leállhat vagy lassulhat a munkavégzés, illetve csökkenhet a termelékenység. Gyakran nem várhat hetekig, de még napokig sem, hogy újra működésre bírjuk az eszközt.

Szervizszerződés nélkül általában háromszoros költséggel és akár 4-5 hetes nem garantált átfutási idővel lehetséges szerviz szolgáltatás megrendelése a Honeywell partnerein keresztül. Szerviz szerződéssel a javítás ideje gyorsabb, olcsóbb, és akár a felhasználó maga is elérheti a szolgáltatást közvetlenül a gyártótól a kiválasztott szolgáltatások alapján.

A javítások mellett a gyártó összes szervize teljeskörű megelőző karbantartást is elvégez, telepíti legmodernebb elérhető műszaki megoldásokat, és frissíti vagy akár újra tölti a gyári szoftvereket. Fenntartja az üzletmenet folytonosságát, a munkafolyamat teljesítményét és a beruházás védelmét. A Honeywell szolgáltatásai jelenleg több mint 70 országban, globális árképzéssel és globális minőségi szabványokkal szolgálja ki ügyfeleit.

Smartindy Kft. – Elérhető szolgáltatáscsomagok: Honeywell és Intermec szerviz

Basic

Kibővített garanciális szolgáltatás a nyugodt felhasználás érdekében. Az eredeti garanciát 1 vagy 2 évvel van lehetőség meghosszabbítani. A gyártó jótállás feltételeivel, azaz javítási és csere szolgáltatással és 10-15 munkanapos fordulási idővel számolhat az, aki ezt a csomagot választja.

Plus

Rugalmas lehetőségek a kritikus fontosságú eszközök számára. A Basic csomagban is megtalálható javítás és csere szolgáltatásokon felül a Honeywell Plus csomag a kopásból, véletlen sérülésből adódó hibák javítását és elérhető eszközcsere is. Ezt a szerződést 3 éves időtartamra lehet megkötni. Az eszközök szerviz forgási ideje 2 vagy 5 nap is lehet. Azonnali cserére, illetve 48 órán belüli helyszínen történő javításra is van lehetőség külön megállapodás keretében.

Complet

A Honeywell legátfogóbb szerviz szolgáltatáscsomagja, és az egyetlen szerviz szerződés, ami mindenre kiterjed amire szüksége lehet. A Honeywell Plus csomag keretében nyújtott összes javítási szolgáltatás mellett a tartozékokat, az akkumulátor, és a nyomtatófejek cseréjét, illetve a firmware-frissítéseket és a „kozmetikai” cseréket vagy javításokat is tartalmazza. Ezek a szerződések 5 éves időtartamra kerülnek megkötésre. Garantált 2 napos szerviz forgási időt vagy azonnali cserét is kérhet, de a 48 órán belüli helyszínen történő javítás is belefoglalható a szerződésbe.
 

Verziók:   Basic   Plus   Complet 
Szerződés hossza eszköz beszerzésétől 1 vagy 2 év 3 év 5 év
Szerződés időtartamának hosszabbítása 1 év 1 vagy 2 év 1 vagy 2 év
Technikai segítségnyújtás x x x
Gyári hibák javítása x x x
Elérhető forgatási idő  10-15 munkanap   5 vagy 2 nap   2 nap 
Választható azonnali csere szolgáltatás   x x
Választható 48 órás helyszín javítás   x x
Elhasználódásból adódó hibák javítása   x x
Véletlen sérülés javítása   x x
Eszközcsere lehetősége   x x
Tartozék javítása/cseréje     x
Akkumlátorcsere     x
Nyomtatófej csere     x
Firmware frissítés     x
Kozmetikai javítások     x

 

Ajánlatkérés