Egyéb WLAN szolgáltatások – Miben számíthat a Smartindy Kft-re?

Miben számíthat a Smartindy Kft-re?

WLAN hálózatokkal kapcsolatos egyéb szolgáltatások a tanácsadástól a műszaki felülvizsgálatokig. A Smartindy Kft. szakemberei bármilyen WLAN hálózattal kapcsolatos probléma megoldásában segítenek Önnek. Vagyis a teljes WLAN hálózat kialakítása és üzemeltetése mellett a meglévő vállalati WLAN hálózatával, annak üzemeltetésével kapcsolatos problémák kezelésében is szakértő segítséget nyújtunk.

WLAN hálózatok műszaki felülvizsgálata

Meglévő vállalati WLAN hálózatának felülvizsgálata, hibák és üzemeltetési problémák feltárása mellett javaslatot adunk a hálózati struktúra áttervezésére, optimalizálására.

WLAN hálózatok bővítése

Meglévő vállalati WLAN hálózatának bővítése esetén megtervezzük és kivitelezzük a hálózatbővítést. Helyszíni méréssel és tervekkel támasztjuk alá, hogy az új WLAN hálózat lefedi a szükséges területet, és egy rendszerben képes működni a meglévő infrastruktúrával.

WLAN hálózatok biztonsági felülvizsgálata, analízise

Az auditálás során megvizsgáljuk, hogy a WLAN hálózat megfelel-e a PCI DSS és HIPAA szabványoknak. Feltárjuk az esetleges biztonsági réseket, javaslatokat teszünk annak elhárítására. A felmérés eredményét dokumentált formában, javaslatokkal együtt adjuk át.

WLAN hálózatok biztosítása rendezvényeken, rövidtávú bérbeadás

Egyszeri vagy időszakos rendezvényeken WLAN hálózat kitelepítése és üzemeltetése a rendezvény időtartama alatt.

Motorola WLAN hálózati komponensek szervize

Motorola WLAN hálózati AP-k, controllerek szervize, másnapi cserekészülék biztosítással.

433 MHz frekvenciájú keskenysávú hálózatok kiépítése

Keskenysávú, 433 MHz frekvencián üzemelő Nordic ID bázisállomásokból épített RF hálózatok felmérése, tervezése, telepítése. A WLAN hálózatok esetében ismertetett szolgáltatási tartalom mellett tervezzük meg és kivitelezzük keskenysávú Nordic ID RF hálózatát.

Vezeték nélküli hálózatokkal kapcsolatos tanácsadás

WLAN hálózatokkal kapcsolatos üzemeltetési és biztonságpolitikai tanácsadás. 1998-óta szerzett tapasztalatainkkal segítjük az Ön munkáját.

Bluetooth vezeték nélküli hálózatok kiépítése

Bluegiga ipari Bluetooth hálózatok tervezése és telepítése kisebb hálózatok és alhálózatok kialakítására.

Ajánlatkérés

Küldés folyamatban.

Kérjük, várjon...

Névváltozás

Üdvözli Önt a megújult Vonalkód Centrum!

Infografika - A Vonalkód Centrum és a Smartindy fejlődési lépcsői nevezetes évszámokkal

A megújult, több mint 20 éves szakmai tapsztalattal rendelkező Vonalkód Centrum 2019 óta Smartindy néven áll a rendelkezésére.

Itt olvashat bővebben arról, miért változtattuk meg a nevünket és lett a Vonalkód Centrumból Smartindy, vagy az ablak bezárásával folytathatja a böngészést a megújult weboldalunkon.