Egyéb WLAN szolgáltatások a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Egyéb WLAN szolgáltatások – Miben számíthat a Smartindy Kft-re?

Miben számíthat a Smartindy Kft-re?

WLAN hálózatokkal kapcsolatos egyéb szolgáltatások a tanácsadástól a műszaki felülvizsgálatokig. A Smartindy Kft. szakemberei bármilyen WLAN hálózattal kapcsolatos probléma megoldásában segítenek Önnek. Vagyis a teljes WLAN hálózat kialakítása és üzemeltetése mellett a meglévő vállalati WLAN hálózatával, annak üzemeltetésével kapcsolatos problémák kezelésében is szakértő segítséget nyújtunk.

WLAN hálózatok műszaki felülvizsgálata

Meglévő vállalati WLAN hálózatának felülvizsgálata, hibák és üzemeltetési problémák feltárása mellett javaslatot adunk a hálózati struktúra áttervezésére, optimalizálására.

WLAN hálózatok bővítése

Meglévő vállalati WLAN hálózatának bővítése esetén megtervezzük és kivitelezzük a hálózatbővítést. Helyszíni méréssel és tervekkel támasztjuk alá, hogy az új WLAN hálózat lefedi a szükséges területet, és egy rendszerben képes működni a meglévő infrastruktúrával.

WLAN hálózatok biztonsági felülvizsgálata, analízise

Az auditálás során megvizsgáljuk, hogy a WLAN hálózat megfelel-e a PCI DSS és HIPAA szabványoknak. Feltárjuk az esetleges biztonsági réseket, javaslatokat teszünk annak elhárítására. A felmérés eredményét dokumentált formában, javaslatokkal együtt adjuk át.

WLAN hálózatok biztosítása rendezvényeken, rövidtávú bérbeadás

Egyszeri vagy időszakos rendezvényeken WLAN hálózat kitelepítése és üzemeltetése a rendezvény időtartama alatt.

Motorola WLAN hálózati komponensek szervize

Motorola WLAN hálózati AP-k, controllerek szervize, másnapi cserekészülék biztosítással.

433 MHz frekvenciájú keskenysávú hálózatok kiépítése

Keskenysávú, 433 MHz frekvencián üzemelő Nordic ID bázisállomásokból épített RF hálózatok felmérése, tervezése, telepítése. A WLAN hálózatok esetében ismertetett szolgáltatási tartalom mellett tervezzük meg és kivitelezzük keskenysávú Nordic ID RF hálózatát.

Vezeték nélküli hálózatokkal kapcsolatos tanácsadás

WLAN hálózatokkal kapcsolatos üzemeltetési és biztonságpolitikai tanácsadás. 1998-óta szerzett tapasztalatainkkal segítjük az Ön munkáját.

Bluetooth vezeték nélküli hálózatok kiépítése

Bluegiga ipari Bluetooth hálózatok tervezése és telepítése kisebb hálózatok és alhálózatok kialakítására.