Zebra TC52 / TC57 ipari mobiltelefon a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Zebra TC52 / TC57 ipari mobiltelefon

Zebra TC52 / TC57 ipari mobiltelefon fő tulajdonságai

 • Kereskedelmi és irodai környezetbe
 • CPU: Qualcomm Snapdragon™ 660 octa-core, 2.2 GHz
 • Operációs rendszer: TC52 Android 9 Pie, TC57 Android 8 Oreo
 • Memória: 4GB RAM/32GB Flash
 • Kamera: 13 MP autofókusz, 5MP frontkamera
 • Színes érintő kijelző, 5″  10,6 cm, WVGA, 1280×720
 • WAN, GPS (csak TC57), LAN, PAN
 • Nyomásérzékelő: automatikusan felismeri a magassági információkat a helymeghatározáshoz (csak TC57)
 • IP67 és IP65 tokozás
 • Esési tolerancia: ellenáll 1,2 m magasból betonra történő esésnek
 • Gyártói jótállás: 1 év

Zebra TC52 / TC57 ipari mobiltelefon

TC52 / TC57 ipari mobiltelefon a rendkívül sikeres TC51 / TC56-ra épülnek, hozzáadva új platformot és új képességeket a legmagasabb szintű vállalati mobil számítástechnika megvalósítás érdekében. Kimagasló felhasználói élményt nyújt. Ötvözi az Android egyszerűségét és az összes olyan üzleti funkciót, amelyre a dolgozóknak szüksége van. Az eszköz használatának előnyei a termelékenység maximalizálása és a folyamatciklusok minimalizálása.

A legmodernebb technológiai fejlesztéseket kapta a TC52 / TC57 élvonalbeli platformon, ezzel is maximalizálva a mobilitás előnyeit nemcsak a jelen, de a jövő kihívásainak is megfelelve.

 

Mobility DNA — üzleti érték a mindennapi használatban

 

Mindezek mellett olyan magas, hozzáadott értéket képviselő alkalmazásokat is kapott, mint például a Mobility DNA. Négy új ingyenes megoldással szolgál, amelyek páratlan funkcionalitást biztosítanak. Ideértve a lehető legjobb WiFi teljesítményt, az eszköz frissítési folyamat központi felügyeletét, a Google Mobile Services (GMS) hozzáférés ellenőrzését (néhány példát említve a sok közül). Az opcionális láthatósági szolgáltatások pedig - az eszköz üzleti értékének maximalizálása érdekében - az eszközkezelő képességekben rejlenek.

 

Ipari mobiltelefon — vonalkódok, címkék és dokumentumok professzionális kezelése

 

A fejlett szkennelési technológia és a PRZM intelligens képalkotó eljárás villámgyors dekódolást és rögzítést tesz lehetővé. Legyen szó akár nyomtatott vagy elektronikus kijelzőről olvasandó1D és 2D vonalkódokról - beleértve a Digimarc-ot is – nem jön zavarba. A széles látómező lehetővé teszi a dolgozók számára, hogy a vonalkódokat közelebbről és távolabbról is szkennelni tudják, nincs szükség arra, hogy az eszközt a vonalkódhoz igazítsák.

 

Masszív ipari mobiltelefon, felkésztve a legkeményebb munkanapokra

 

Bár a Zebra TC52 / TC57 érintőképernyős okostelefonoknak tűnnek, de a hasonlóságok itt véget is érnek. A TC52 / TC57-et a vállalkozások igényei szerint tervezték külső és belső tulajdonságok tekintetében is. Beleeshet vízbe vagy leeshet betonra, lehet poros területeken, esőben vagy hóban is használhatja - a megbízható működésére még ilyen körülmények esetén is számíthat.

Az „unibody” kialakításának köszönhetően extra ütésvédelmet kapott az érzékeny elektronikához. A Corning Gorilla Glass az érintőképernyő pedig maximális karcállóságot és törésvédelmet biztosít a készülék két legsebezhetőbb funkciójához.